Şampiyonlar Ligi finali Juventus Real Madrid maçı ne zaman, hangi kanalda?

UEFA Şampiyonlar Liginde finalistler belli oldu. Monaco'yu eleyen Juventus ile Atletico Madrid'i eleyen Real Madrid, Şampiyonlar Liginde finale kalan takımlar oldu. Peki Şampiyonlar Ligi finali ne zaman oynanacak? İşte detaylar.

Yayınlanma:
Şampiyonlar Ligi finali Juventus Real Madrid maçı ne zaman, hangi kanalda?

UEFA Şampiyonlar Liginde ilk maçı evinde 3-0 kazanan Real Madrid bu karşılaşmanın rövanşında çıktığı Madrid derbisinde maçı 2-1 kaybetmesine rağmen skor avantajı ile finale yükselmeyi başardı.

Şampiyonlar Ligi yarı final rövanş maçında önceki akşam Madrid derbisi heyecanı yaşandı. Saatler 21.45'i gösterdiğinde başlayan karşılaşma sonucuna göre finale adını yazdıran ekip Real Madrid oldu. İlk maçı evinde 3-0 kazanan Real Madrid ikinci maçı 2-1 kaybetmesine rağmen skor avantajı ile finale yükselmeyi başardı.

Cüneyt Çakır'ın yönettiği yardımcılıklarını Bahattin Duran ve Tarık Ongun'un üstlendiği karşılaşmaya hızlı başlayan Atletico Madrid, 12. dakikada Saul Niguez'in golüyle 1-0 öne geçti. Atletico Madrid'in, 16. dakikada kazandığı penaltı atışını kullanan yıldız oyuncu Antoine Griezmann skoru 2-0'a getiren golü kaydetti. Bu gol sonucu tur için iyice umutlanan Atletico Madrid, 42. dakikada Real Madridli Isco'nun golüne engel olamayınca şansını oldukça zora soktu ve ilk yarı Atletico Madrid'in 2-1 üstünlüğü ile sona erdi.

2-1 sona eren karşılaşmanın ikinci yarısında iki takımın da ataklarından gol sesi çıkmayınca, karşılaşmayı ev sahibi Atletico Madrid 2-1 kazandı fakat bu skor ev sahibi takımın adını finale yazdırması için yetmedi. İlk maçı 3-0 kazanan Real Madrid, adını finale yazdıran takım oldu.

Bir diğer yarı final eşleşmesinde de Juventus'un galip ayrılması sonucu Şampiyonlar Ligi'nde finalin adı Juventus Real Madrid oldu.

Final Ne Zaman?

Juventus ile Real Madrid arasında oynanacak olan Şampiyonlar Ligi final karşılaşması 3 Haziran saat 21.45'te oynanacak. Karşılaşmanın hangi kanalda yayınlanacağı henüz belli değil. Bununla ilgili açıklama gelir gelmez haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.