Şampiyonlar Liginde İspanyolların Gecesi (Arjen Robben Marcelo'nun Çalımına Diz Çöktü)

Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş karşılaşmalarında ilk karşılaşmadaki avantajlı skoru iyi değerlendiren iki ekip, adını yarı finale yazdırmayı başardı. İşte karşılaşmaların detayları.

Yayınlanma:
Şampiyonlar Liginde İspanyolların Gecesi (Arjen Robben Marcelo'nun Çalımına Diz Çöktü)

UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş karşılaşmasında 2-1'in rövanşında Bayern Münih'i evinde konuk eden Real Madrid, uzatmalara giden maçta, 10 kişi kalan rakibini 4-2 yenerek yarı finale çıkmayı başardı.

Real Madrid ile Bayern Münih arasında oynanan ve büyük çekişmeye sahne olan karşılaşmada birbirinden heyecanlı bölümler ve ilgin olaylar yaşandı. İlk karşılaşmada olduğu gibi yine 10 kişi kalan Bayern Münih, yine ilk karşılaşmadaki gibi sahayı Real Madrid'e dar etti. Ancak karşılaşmanın sonuna doğru 10 kişi kalan Bayern Münih, baskılı oynaması nedeniyle fiziki olarak da yoruldu ve bu saatten sonra Real Madrid ile Cristiano Ronaldo rüzgarı esmeye başladı.

Real formasıyla hat-trick yapan Ronaldo, Real Madrid'e galibiyeti ve turu getiren kilit olay oldu.

Marcelo Robben'e Diz Çöktü

Karşılaşmanın ikinci yarısı oynanırken sol kanatta topla buluşan Marcelo, attığı çalım ile Robben'e adeta diz çöktürdü. Yediği çalım sonrasında, dizlerinin üstüne çöken Hollandalı yıldız futbolcu Arjen Robben isyan eder gibi bir bakış sonrası oyuna devam etti.

Atletico Madrid Yarı Finalde

İlk karşılaşmada evinde Leicester City'i 1-0 yenen bir diğer İspanya temsilcisi Atletico Madrid, konuk olduğu rövanş karşılaşmasında da iyi bir oyun ortaya koydu ve sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrılarak adını çeyrek finale yazıdırmayı başardı.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, spor haberlerinden, gelişmelerden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.