Samsun'a giden uzman çavuşun kullandığı otomobil takla attı: 1 ölü, 4 yaralı

Son dakika haberi Elazığ'dan geldi. Alınan son bilgilere göre iznini geçirme üzere Samsun'a gitmekte olan uzman çavuşun kullandığı araç kaza yaptı. Kaza sonucu 1 kişi hayatını kaybederken 4 kişi de yaralandı. İşte detaylar.

Yayınlanma:
Samsun'a giden uzman çavuşun kullandığı otomobil takla attı: 1 ölü, 4 yaralı

Bitlis'te görev yaparken izin alan ve iznini geçirmek için memleketi Samsun'a gitmekte olan Samsunlu Uzman Çavuş Serdar Uysal'ın yönetiminde olan otomobil Elazığ yakınlarında kontrolden çıkarak takla attı. Kaza sonucu Uzman Çavuş, eşi ve 5 yaşındaki ikiz çocukları yaralanırken, büyük oğlu 14 yaşındaki Kubilay Uysal yaşamını hayatın kaybetti.

Bugün sabah saatlerinde, Elazığ- Malatya karayolu üzerinde, Elazığ merkeze bağlı Sakabaşı Köyü yakınlarında meydana gelen kazada, görev yeri Bitlis'ten, ailesiyle birlikte iznini geçirmek üzere memleketi Samsun'a gitmekte olan 39 yaşındaki Uzman Çavuş Serdar Uysal yönetiminde olduğu öğrenilen 65 DP 162 plakalı otomobil, bir anda kontrolden çıkarak takla attı. Takla açarak ters duran otomobilde bulunan 5 kişiden, sürücü Serdar Uysal'ın büyük oğlu Kubilay Uysal olay yerinde hayatını kaybetti. Kazada Uzman Çavuş Serdar Uysal, eşi 39 yaşındaki Kader ve ikiz çocukları Kutay ile Suay Uysal yaralandı. İhbar üzerine bölgeye sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Elazığ'daki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

5haber.com |  Ankara

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.