Samsun'da Feci Trafik Kazası: 1 Kişi Öldü , 3 Yaralı

Samsun'da meydana gelen trafik kazasında iki otomobil çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle takla atana otomobilde bulunanlardan 1 kişi hayatını kaybederken 3 kişi de olaydan yaralı olarak kurtuldu. İşte detaylar.

Yayınlanma:
Samsun'da Feci Trafik Kazası: 1 Kişi Öldü , 3 Yaralı

Samsun'da trafik kazası oldu. İki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybederken 3 kişi de olaydan yaralı olarak kurtuldu.

Samsun'un Yakakent İlçesi'nde önceki gün gece saatlerinde meydana gelen kazada, Hasan Şahin yönetiminde olduğu tespit edilen 55 TH 932 plakalı otomobil, karşıdan gelmekte olan ve Erkut Öztürk yönetiminde olduğu tespit edilen 57 KD 715 plakalı otomobil ile çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile takla atan otomobilin sürücü Hasan Şahin olay yerinde hayatını kaybetti. Yanında bulunan eşi Sultan Şahin ile Makbule Okur ve diğer otomobil sürücüsü Erkut Öztürk, meydana gelen trafik kazasında yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri tarafından Bafra Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kazayla ilgili araştırmalar sürüyor.

Manisa'da Alt Geçitler Su ile Doldu

Manisa genelinde 1 haftadır aralıklarla etkili olan yağmur, hayatı olumsuz etkiliyor. Yunusemre İlçesi Mareşal Fevzi Çakmak Mahallesi'ne bağlı 2 bin 500 nüfuslu Doğan, Efe, Karacaahmet ve Kuşcu kümeevlerinde yaşayan vatandaşlar, yağmur sonucu bölgedeki 2 alt geçidin suyla dolup taşması nedeniyle konutlarına gidebilmek için çareyi çevreyolunu kullanmakta buluyor. Trafik akışının yoğun olduğu yoldaki bu geçişler ise kazalara davetiye çıkarıyor. Vatandaşlar, geçen yıl aynı durumun yaşandığını bir çocuğun çevreyolunu kullanmak isterken kazada öldüğünü söyledi.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, sıcak gelişmelerden, Türkiye haberlerinden, gelişmelerden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Ankara

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.