Samsun'da Trafik Kazası Öğrenciler Ölümden Döndü

Samsun'un Havza ilçesinde, Yatılı Belalan Bölge Ortaokulu öğrencilerini taşıyan servis minübüsü kaza yaptı. 11 öğrenci ve minibüsün şoförü yaralı kurtuldu. Öğrencilerin kurtuluşu film senaryosu gibi. Detaylar haberimizde

Yayınlanma:
Samsun'da Trafik Kazası Öğrenciler Ölümden Döndü

Samsun'un Havza ilçesinde öğrencileri taşıyan servis minibüsü kaza yaptı. Asım Aktürk'ün direksiyonunda olduğu araç Necati Arslan'ın kullandığı ve karşı yönden gelen bir başka minibüsle hafif kaza yapması sonucu yaşları 11 ile 13 arasında değişen öğrencileri taşıyan 55 H 3854 plakalı minibüs şarampole yuvarlandı. Olay sonrası kaza yerine sevkedilen 112 acil servis görevlileri yaralıları Havza ve Kavak ilçelerindeki devlet hastanelerine kaldırdı.

Ağaç Kurtardı

Kazanın ardından bazı öğrenciler 19 Mayıs Üniversitesi hastanesine kaldırılırken öğrencilerin hayatını kurtaran bir detay belirdi. Şarampole yuvarlanan minibüs bir ağaca takılarak durabilmiş. Şarampoldeki ağaca tutunarak durabilen minibüsteki bu detay akıllara çizgifilmlerdeki kahramanların hayatını kurtaran o kurumuş ağacı getirdi.

Samsunhaber sitesinden edinilen bilgiye göre kazanın ardından olay hakkında inceleme başlatılırken yaralıların sağlık durumunun kritik olmadığı bilgisine ulaşıldı.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.