Samsung Akıllı Hoparlör Ürünlerinden Kesinlikle Vazgeçmiyor! Denemeye Devam Edecek

Google ve Amazon’un öncülük yapmış olduğu akıllı hoparlör pazarında Apple bile bir türlü tutunamamıştı. Apple ile beraber şansını deneyerek başarılı olamayan isimlerden birisi de Samsung oldu. Samsung şimdilerde tekrardan akıllı hoparlörü denemesi yapmaya hazırlanıyor.

Yayınlanma:
Samsung Akıllı Hoparlör Ürünlerinden Kesinlikle Vazgeçmiyor! Denemeye Devam Edecek

Samsung her ne kadar tüm dünyanın en önemli teknoloji şirketlerinden birisi olsa da o bile girmiş olduğu her alanda başarılı olarak çıkabilmiş değil. Cep telefonlarından buzdolabına saatten televizyona kadar teknolojinin hemen hemen her alanda bir şekilde bir yatırım yapmış olan Güney Koreli teknoloji şirketi Samsung, bazen hedeflerinden oldukça uzakta kalabiliyor. Tıpkı akıllı hoparlör sektöründe üretmiş olduğu ürünler gibi.

Teknoloji dünyasının bir hayli yakından takip eden kullanıcılarımızın birçoğu hatırlayacaktır. Samsung'un ilk defa 2018 yılı içerisinde bu sektörü girişi sağlamış ve Galaxy Home ismini vermiş olduğu akıllı hoparlör modelini alıcıların hizmetine sunmuştu. Bu yaptığı ilk girişimden 2 yıl sonrasında, 2020 yılı içerisinde bu defa daha kompakt bir model niteliği taşıyan Galaxy Home mini ile şansını deneyen Samsung maalesef bu girişiminden de umduğu gibi sonuç alamamıştı.

samsung-galaxy-home-mini-02-1280x720.jpg

Hatta Samsung'un hedefleri o kadar şaşmış olacak ki her 2 cihazda da Güney Kore dışında satışı bile yapılmadı. Bununla beraber Samsung henüz pes etmemiş gibi duruyor. Şirket yakın kaynaklardan iletilen haberlere göre bu defa daha kullanışlı ve alıcıların dikkatini çekecek akıllı bir hoparlör üzerinde çalışmalarını sürdürüyor.

Şimdilik hoparlör cihazın tasarımı veya diğer özellikleri hakkında henüz net bilgi paylaşımı yapılmadı. Lakin sızan ilk bilgilere göre kullanım konforunu artışa geçirmek ve daha kolay bir şekilde etkileşim oluşturabilmek adına yeni modelde bir ekran olması tartışılanlar arasında yer alıyor. Bakalım Samsung'un büyük bir ısrarla kendisine başarıya mı yoksa üçüncü defa yine yenilgiye uğratacak hep birlikte göreceğiz. Heyecanlı bekleyişin bir süre daha süreci konuşulanlar arasında.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.