Samsung Akıllı Saatte Atılım Gerçekleştirdi!

Teknoloji markaların en büyüklerinden biri olmayı başaran Samsung, akıllı saat konusunda ciddi bir atılım gerçekleştirdi.

Yayınlanma:
Samsung Akıllı Saatte Atılım Gerçekleştirdi!

Samsung teknolojik üretimleri ile en önemli markalardan biri olmayı başarıyor. Üretimlerini pek çok alanda yapmaya devam eden Samsung’un akıllı saat konusunda da en önemli markalardan biri olduğunu söylemek mümkün. Samsung’un şimdilerde atılım yapmış olduğu ürünlerinden biri de akıllı saatte olduğunu belirtebiliriz. Sektörde geniş bir pazar payına sahip olan Samsung’un yenilikçi üretimleriyle de büyümeye daha fazla devam ettiğini söylemek mümkün.

Son Raporlar Büyümeye İşaret Ediyor!

Samsung ile ilgili yapılan raporlama sonucunda geçtiğimiz yıllara oranla markanın %’13lük bir büyüme göstermiş olduğu belirtildi. Samsung’un pazardaki payını büyütmesinin altında yatan en önemli etkenlerden biri de yerinde saymayarak pek çok konuda seri üretimlerini sürdürmeye devam etmesi denebilir. Öyle ki sadece akıllı telefonlarda değil diğer yandan da akıllı saat üretimlerinde de bir atılım yapmış olduğunu söylemek mümkün.

Pazar payı olarak sektörün lideri olarak Apple yer alırken, şirketin pazardaki pay oranının yüze kaç olduğuna bakıldığında %30ları bulabiliyor. Samsung’da geçtiğimiz süre zarfında atak yaparak rakiplerine yaklaşmayı başaracak bir potansiyele imza atmış olduğunu söylemek mümkün. Öyle ki marka ile ilgili olarak yapılan son verilerde markanın %13 oranlarına gelmiş olduğunu görmekteyiz. Bu durumda pazardaki ciddi rakipleri ile kıyasıya bir rekabet ortamı içerisine girdiğinin en önemli ispatlarından biri olmayı başarıyor.

Samsung Apple’ı Yakalayabilecek Mi?

Samsung’un akıllı saat konusunda ciddi bir atılım süreci içerisine girmesi de kafalarda bazı sorulara sebebiyet verebiliyor. Bu sorulardan biri Samsung’un Apple dev şirketi yakalayabilme durumu olup olmayacağı. Fakat şimdilerde görülen tabloya bakıldığında Samsung’un Apple yakalama konusunda atılım içerisinde olduğunu söylemek mümkün.

Akıllı telefonların haricinde aynı zamanda marka tarafından özel olarak üretimi yapılan akıllı saatlerde de ciddi bir atılıma geçiyor olması yakalama ihtimalinin yüksek olduğu düşüncesini ortaya çıkarmaya neden oldu. Eğer ki dev teknoloji markalardan birti olmayı başaran Samsung’un atılımına devam etmesi durumunda Apple şirketine yakınlaşabilme durumu söz konusu.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.