Samsung Eski Amiral Gemisi Modeline Güncelleme Getirmeye Devam Ediyor!

Note ismini alan son Samsung telefonlarından biri, halen güvenlik güncellemeleri alan Galaxy Note 20'dir.

Yayınlanma:
Samsung Eski Amiral Gemisi Modeline Güncelleme Getirmeye Devam Ediyor!

Samsung Galaxy Note 20, Ağustos 2020'de ilk piyasaya çıktığında sunduğu özelliklerle dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Note ismini alan son cihazlardan biri olan Samsung Note 20, güvenlik güncellemelerini ve Android 13 güncellemesini almaya devam ediyor.

Elliden Fazla Hata Galaxy Note 20 Güvenlik Güncellemesi ile Giderildi

Güney Koreli üreticinin amiral gemisi modellerinden biri olan Galaxy Note 20, Android 10 ile piyasaya çıktı. Android 13, akıllı telefon için son önemli işletim sistemi güncellemesi olduğundan, başka önemli güncelleme beklenmiyor. Ancak telefonun güvenlik güncellemeleri yapılmaya devam ediyor. Ocak 2023 için Galaxy Note 20 güncellemesi, geçtiğimiz hafta Samsung tarafından açıklandı. Güncellemenin kapsamı artık büyüyor ve artık daha fazla ülkeyi içeriyor. ABD'nin ardından, N98xFXXS5GWA7 sürüm yükseltmesi şu anda Peru, Panama, Trinidad & Tobago ve Guatemala'da dağıtılmaktadır. Diğer ülkeler kısa süre içinde en son sürümü alacaktır.

amiral-gemisi-samsung-modeli-android-13-guncellemesi-aldi-2-hfsczapk.jpg

Bu bağlamda, elliden fazla güvenlik açığını gideren Ocak 2023 güvenlik güncellemesi çok önemlidir. Samsung'un kendi yazılımına yönelik geliştirmeleri de içeren güncelleme ile NFC, Secure Folder ve Samsung Knox ile ilgili bazı sorunların giderildiği söyleniyor. Güncelleme bölgemize geldiğinde, muhtemelen bir bildirim alacaksınız, ancak her ihtimale karşı aşağıdakileri yapabilirsiniz:

  • Ayarlar
  • Program güncellemesi
  • Yükle ve indir

Ek olarak, müşteriler güncellemeyi resmi web sitesinden alabilir ve bir bilgisayar kullanarak telefonlarını manuel olarak güncelleyebilir. Galaxy Note 20, Android güncellemeleri artık sona ermiş olsa bile güvenlik yükseltmeleri almaya devam edecek.

Samsung Galaxy F14 Bu Ay Piyasaya Sürülebilir

Ortaya çıkan bir bilgiye göre Samsung, Galaxy F14 olması muhtemel yeni bir F serisi telefon geliştiriyor gibi görünüyor. Samsung Galaxy F14, bazı giriş seviyesi ve orta sınıf akıllı telefonlarda bile hızla standart bir özellik haline gelen 5G ağlarını destekleyebilir veya desteklemeyebilir. İddialara göre cihaz Ocak 2023'te satışa sunulacak. Cihaz, Galaxy F13'ün yerini alacak ve yalnızca Flipkart ve Samsung çevrimiçi mağazası aracılığıyla satışa sunulacak.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.