Samsung Galaxy M54 5G Tasarımını Kimse Böyle Beklemiyordu! Sonunda Tasarım Ortaya Çıktı!

Samsung'un yeni cihazlarını sırayla sunan Galaxy M54 5G modelinin 2023 yılı için tasarımı da belli oldu. 1 Şubat'ta gerçekleşecek Galaxy Unpacked etkinliği herkesin dikkatini çekti. Samsung, organizasyonuyla birlikte Galaxy S23...

Yayınlanma:
Samsung Galaxy M54 5G Tasarımını Kimse Böyle Beklemiyordu! Sonunda Tasarım Ortaya Çıktı!

Samsung'un yeni cihazlarını sırayla sunan Galaxy M54 5G modelinin 2023 yılı için tasarımı da belli oldu. 1 Şubat'ta gerçekleşecek Galaxy Unpacked etkinliği herkesin dikkatini çekti. Samsung, organizasyonuyla birlikte Galaxy S23 versiyonlarını açıklayacak. Güney Koreli firma, yeni amiral gemisini tanıtmaya hazır olsa da diğer modeller üzerindeki çalışmalarını sürdürüyor.

Samsung Galaxy M54'ün 5G Tasarımı, Onu Rakip Telefonlardan Ayırıyor

Samsung, yeni yılla birlikte S serisi ailesine ek olarak A ve M serisinin yeni üyelerini piyasaya sürüyor. Son olarak Galaxy M54 5G modelinin resmi fotoğrafları gün yüzüne çıktı. Firmanın yeni tasarım anlayışını benimseyen yeni modelin bazı unsurları dikkat çekiyor. Galaxy M54 5G'nin, şimdiye kadar gördüğümüz diğer Samsung telefonlarında olduğu gibi, dikey yönelimli farklı kamera adalarına sahip olduğunu görebiliyoruz. M54 5G'nin kavisli arka paneli ve çerçevesi onu diğer varyantlardan ayırır.

Yeni Cihazın Arka Panelinde Küçük Bir Kavise Sahip

MySmartPrice tarafından yayınlanan video ve resimlerden, yeni telefonun arka panelinin küçük bir kavise sahip olduğu anlaşılıyor. Ek olarak, akıllı telefonun çerçevesi tasarlanırken bu eğri dikkate alınır. Oluşturulan fotoğraflar ayrıca telefonu iki farklı renk varyasyonunda gösteriyor. Bu renklerden ilki lacivert, diğeri ise gözle görülür şekilde daha canlı. Gümüş geçişlerin yer aldığı bu seçim, Galaxy S10 ve Note 10 cihazlarını anımsatıyor. 2023'te Samsung Galaxy M54 5G, renk geçişlerine sahip tek cihaz olabilir.

Samsung Galaxy M54 5G fotoğraflarda görüldü ancak resmi bir çıkış tarihi belirtilmedi. Öte yandan resmi fotoğrafları sızdırılan modelin şu sıralar tanıtılmaya oldukça yakın olduğunu söylemek yanlış olmaz. Cihazın Android 13'e ek olarak Exynos 1380 yonga seti ve One UI 5.0 ile gelmesi bekleniyor. 2023 yılı ile birlikte Samsung, model atılımını hızlandırdı. Galaxy M54 5G, yakında tanıtılacak versiyonlardan biri.

Diğer TV Markaları da Samsung TV Plus Hizmetini Sağlayabilir

Samsung'un akıllı TV'ler aracılığıyla kullanıcılarına sanal sağlık hizmeti sunacağını geçtiğimiz Ekim ayında sizlere aktarmıştık. Akıllı televizyonları üzerinden Samsung TV Plus isimli ücretsiz bir yayın servisi sunan Samsung, söz konusu yayın servisini başka markaların televizyonları için de sunabilir. İlk olarak 2015 yılında karşımıza çıkan Samsung TV Plus servisi, canlı televizyon kanallarının yanı sıra film ve dizilere de sahip olan bir yayın servisi olarak hayatına devam ediyor.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.