Samsung Galaxy S23 Plus ve Galaxy S23 Ultra'nın resmi basın görselleri sızdırıldı

Teknoloji devi Samsung, yeni model Galaxy S23 serisini resmi olarak 1 Şubat tarihinde Galaxy Unpacked etkinliğinde tanıtacak. Şirket, yeni cep telefonlarını resmi olarak henüz tanıtmasa da artık cihazlarla ilgili pek çok şeyi biliyoruz. Nieuwemobiel...

Yayınlanma:
Samsung Galaxy S23 Plus ve Galaxy S23 Ultra'nın resmi basın görselleri sızdırıldı

Teknoloji devi Samsung, yeni model Galaxy S23 serisini resmi olarak 1 Şubat tarihinde Galaxy Unpacked etkinliğinde tanıtacak. Şirket, yeni cep telefonlarını resmi olarak henüz tanıtmasa da artık cihazlarla ilgili pek çok şeyi biliyoruz. 

Nieuwemobiel adlı bir internet sitesinin iddialarına göre paylaşılan görseller, Galaxy S23 serisinin üst düzey versiyonlarını gösteriyor. Bundan önce bir başka internet sitesi de Galaxy S23'ün klasik modelinin basın görsellerini sızdırmıştı. 

Galaxy S23 Plus ve Galaxy S23 Ultra model cihazların dış görünümü bir önceki modele göre farklı bir tasarımda değil. Galaxy S22 serisindeki gibi dört farklı renk seçeneği ile gelecek olan yeni seri, arka kamera kurulumu çıkıntılı bir şekilde entegre edilmiş olarak görünüyor. 

Görseller dikkatle incelendiğinde Galaxy S23 Ultra'nın kavisli kenarlarla tasarlandığı görülüyor. Cihazın gövdesine entegre edilen S-Pen kalem desteği de oldukça cazibeli görünüyor. Şirketin Galaxy Note serisine benzer nitelik taşıyor. 

Dört farklı renk seçeneği ile gelecek olan Galaxy S23 serisi cep telefonları 1 Şubat'ta resmi olarak tanıtılacak. Sabırsızlıkla bekleyen kullanıcılar Samsung'un resmi web sitesine girerek Türkiye saati ile 21:00'de başlayan canlı lansman etkinliğe katılma hakkı bulabilir. 

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.