Samsung Galaxy S23 Tanıtım Tarihi Duyuruldu

2023 yılında yapılacak olan Galaxy Unpacked etkinliğine dair ilk resmi detaylar Samsung tarafından paylaşıldı. S23 ailesinin ilk defa tanıtılacağı etkinlik, 1 Şubat’ta yapılacak.Samsung tarafından geçtiğimiz günlerde Galaxy...

Yayınlanma:
Samsung Galaxy S23 Tanıtım Tarihi Duyuruldu

2023 yılında yapılacak olan Galaxy Unpacked etkinliğine dair ilk resmi detaylar Samsung tarafından paylaşıldı. S23 ailesinin ilk defa tanıtılacağı etkinlik, 1 Şubat’ta yapılacak.

Samsung tarafından geçtiğimiz günlerde Galaxy Unpacked etkinliği için açıklama yapılmış ve etkinliğin 1 Şubat günü yapılacağı açıklanmıştı. Tarihin açıklanmasının ardından paylaşılan detaylar ile etkinliğe dair yeni bilgiler verildi.

samsung galaxy s23 tanıtım tarihi belli oldu

Pandemi nedeniyle dev teknoloji şirketlerinin lansmanları online ortamlarda yapılıyordu. Ancak pandeminin etkisini kaybetmesiyle birlikte durum bu yıl değişecek gibi görünüyor. Bu noktadaki ilk adım Samsung’dan gelecek.

Galaxy S23 ailesinin tanıtımının yapılacağı etkinliğin çevrimiçi olarak değil, yüz yüze yapılacağı duyuruldu. Etkinlik, San Francisco’da yapılacak. ABD’de olmayanlar ise online olarak şirketin web sitesi üzerinden etkinliğe katılabilecek.

Galaxy 23 Ön Sipariş Hediyeleri Belli Oldu

Bilindiği gibi Samsung, amiral gemisi olan telefonların ön siparişini veren müşterilerine hediyeler veriyor. Artık gelenek haline gelen bu durumun 2023 yılında da devam edeceği tahmine ediliyor.

samsung galaxy s23 tanıtım tarihi

Sızdırılan bilgilere göre Samsung tarafından ön sipariş geçen kişilere Galaxy Buds2 Pro verilecek. Bu hediyenin Türkiye’deki satış fiyatı yaklaşık 3.500 TL. Dolayısıyla Samsung’un hediye olarak pahalı ve popüler bir ürünü tercih ettiği ifade edilebilir.

Galaxt Unpacked etkinliği için Samsung Türkiye tarafından özel sayfa hazırlandı. Bu sayfa üzerinden etkinliğe katılmak isteyenler kayıtlarını şimdiden yapabilir ve bu muhteşem etkinliğe katılabilir.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.