Samsung Galaxy Watch 5 Dikkatleri Üzerine Çekmeye Devam Ediyor!

Bu yazımızda Samsung Galaxy Watch 5’i ele aldık. Samsung, piyasaya sürdüğü akıllı saat modelleri ile kullanıcılarının gönlünü kazanmayı başardı.

Yayınlanma:
Samsung Galaxy Watch 5 Dikkatleri Üzerine Çekmeye Devam Ediyor!

Akıllı saatlerin pek çok modeli bulunmaktadır ve bunlar özellik ve içeriklerle doludur. Geniş bir model yelpazesi sunan şirket, 2022 yılında piyasaya sürdüğü iki farklı akıllı saat, müşterilerinden tam bir övgü toplamayı başardı. Ürünler karşılaştırılabilir olsa da, elbette bu cihazların tasarımının önceki yıllara göre daha Klasik olduğunu belirtmek gerekir.

Bu yazımızda sizlere Samsung Galaxy Watch 5 incelemesini sunacağız. Görünüm açısından ürün, pratik olarak tam olarak Watch 4 ile karşılaştırılabilir. Watch 5, kullanıcılara sunulan iki farklı kasa çeşidine de sahiptir. Bunlar 40 mm ve 44 mm tasarım olarak karşımıza çıkıyor.

Samsung Galaxy Watch 5 Özellikleri

Samsung Galaxy Watch 5'in boyutları ve ağırlığı değişmedi ancak tasarımı ve malzemeleri değişti. Saat camı, tüketicilerin bu konuda en çok değer verdiği niteliklerden biridir. Saatin safir camı vardır. Bu camın kullanılması, zorlu çevre koşullarında bile kazasız kullanılmasını mümkün kılar. Saatin her yerinde alüminyum zırh kullanılmıştır. Diğer cihazlarla karşılaştırıldığında saatin arkası daha düz ama tenle temas eden daha geniş bir alana sahip. Üretici, bu özelliğin kalp atış hızını ve okuma doğruluğunu iyileştirdiğini iddia ediyor.

src-340x191samsung-galaxy-watch-5-ve-watch-5-pro-turkiye-fiyatlari-aciklandi.jpg

Saatin sağ tarafında iki düğme yer alıyor. Uygulamalar için önceki ekrana dönmek için bu tuşlardan birini kullanın. Saat yüzüne geri dönmek için tersine basın. İki tuşun arasında bir mikrofon var, ancak hoparlör diğer tarafta. IP68 derecesi ile kanıtlandığı gibi suya dayanıklıdır. 44 mm kasaya sahip Galaxy Watch 5 akıllı saatin sürümlerinde 1,4 inç ekran bulunur. 321 ppi veya 450 x 450 piksel, bir akıllı saat için gayet iyi bir rakamdır. Ekranda Super AMOLED teknolojisi kullanılmış. Her zaman açık ekran veya özellik seçeneği mevcuttur. Saat kullanımda değilken bile saat ekranda gösterilir. Saatin uyku, egzersiz ve ilgili özelliklerinin ise Galaxy Watch 4 serisi ile neredeyse aynı olduğunu söyleyebiliriz.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.