Samsung Galaxy Z Flip 5 Kendisine Hayran Bırakacak! İşte Özelliklerine Dair Detaylar

Katlanabilir telefonlara ilgi hat safhada. Onlardan biri olarak piyasada yer alacak Galaxy Z Flip üstün özellikleri ile kendisine hayran bırakacak.

Yayınlanma:
Samsung Galaxy Z Flip 5 Kendisine Hayran Bırakacak! İşte Özelliklerine Dair Detaylar

Bir ilke imza atacak lolan Galaxy Z Flip, teknoloji pazarına hızlı şekilde giriş yapmaya hazırlanıyor. Katlanabilir telefon, yılın üçüncü çeyreğiyle birlikte tanıtılmaya başlanacak. Samsung teknoloji şirketin yeni ürün departmanında yer alacak olan model, şimdilerde de merakla bekleniyor. Özelliklikle nasıl bir performans sunacak olduğu da en çok merak edilen konuların başında. Fakat görülene göre Galaxy Z flip bir ilke imza atmaya hazırlanan üstün nitelikli bir cihaz olarak teknoloji pazarında yer alacak.

3 İnç Kapaklı Olabilir!

Duyumlara göre Samsung markası tarafından çıkarılacak Galaxy Z Flip 3 inç kapaklı olacak. Cihaza dair bilgiler Ice Universe tarafından paylaşılırken, geçtiğimi,z dönemlerde de akıllı telefonun görselleri ile ilgili sızıntılar ortaya çıkmıştı. Öyle ki ortalıkta dolaşan habere göre yeni piyasaya sürülmek için hazırlanan cep telefonun üç kapak özelliği de devrede olabilir. Kapak detayının dış ekranından çok daha büyük olacağına dair söylentiler geziniyor. Buna göre cihazda yapılacak iyileştirmeler sonrasında en büyük dış ekranlı flip olma özelliğine sahip olacak.

Galaxy Z Flip Nasıl Olacak?

Teknoloji meraklıları için en önemli faktörlerden biri de Galaxy Z Flip özellikleri nasıl olacağı diyebiliriz. Galaxy Z Flip özelliklerine bakıldığında ekran boyutu olarak 6.7 inç özelliğe sahip olurken, 2640x1080 çözünürlüğe sahip olması da bir diğer özellikleri arasında yer alıyor. 120 HZ yenileme özelliğine sahip olan model, kullanıcı beklentilerine uygun bir performans ortaya koymayı başaracak.

Modelin dış ekran özelliğinin tam olarak nasıl tasarlanmış olduğuna bakıldığında 60 HZ yenileme özelliğinin yanı sıra 1.9 inç özelliğe sahip olmasıyla da dikkatleri üzerine toplamayı başaran bir model olmayı başarıyor. Yakın zaman içerisinde teknoloji piyasasında yer alması beklenen Galaxy Z Flip üç kapaklı katlanabilir bir model olmasıyla da şimdiye kadar alışılagelmişin dışına çıkan ilklerin modeli olabilir.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.