Samsung Kullanıcıları Dikkat! Yeni Güncelleme Yolda

Teknoloji devi Samsungi yeni güncelleme yapacak. Yapılan duyuru ile Samsung ONEUI 5.1 güncellemesini kullanıcılara sunacak.

Yayınlanma:
Samsung Kullanıcıları Dikkat! Yeni Güncelleme Yolda

Samsung tarafından yeni sürüm devreye girerken, kullanıcılarda yeni sürüme dair eleştirilerde bulundu. Samsung tarafından yapılan bazı telefonlarda yeni güncellemeler, ONEUI 5.1 sürümüne geçildi. Güncelleme yazılımıyla birçok kullanıcılar, yeni bir sürüme de geçiş yaptı. Fakat güncellemenin olmasıyla kullanıcılarda yeni sürümü deneyimlemeye başladı. Yeni sürüm ile ilgili deneyimleme yapan kullanıcılar, yaşanan hata sorunlarını da dile getirdi. Yeni sürüm sonrasında cihazlarda meydana gelen teknik hatalarda kullanıcıların şikayet etmelerine neden oldu.

Yeni Mod ve Arayüzlerde Geliştirme Yaşandı!

Yeni mod ve arayüzlerde geliştirme yaşanmaya devam ediliyor. Arayüzü ve yeni mod geliştirmiş olan Samsung, kullanıcılara yeni sürümle destek vermeye devam ediyor. Fakat kullanıcılarda yeni sürüme geçildikten sonra bazı hatalarla karşı karşıya kalmıştı. Doğal olarak yaşanan hata şikayetleri de devamında yeni bir sürümün daha yolda olmasına neden oldu.

Samsung yeni güncelleme sayesinde cihaz kullanıcıları kablosuz bağlantı ile arama yapmaya başladığında Bluetooth özelliği kendiliğinden açılıyor. Sürekli açılır modda ekranın önüne gelmesi de kullanıcılar tarafından problemle ilgili şikayetlerin oluşmasına neden oluyor.

hangi-samsung-galaxy-telefon-ne-zaman-guncelleme-alacak-iste-tam-liste-1649163590.webp

Samsung ONEUI 5.1 Güncelleme İle Gelen Özellikler!

Samsung tarafından yapılan ONEUI 5.1 güncelleme ile devamında pek çok özellikler gelmeye başladı. Buna göre Samsung teknoloji devi tarafından gelen güncelleme sonrasında hangi özelliklerin aktif olduğu da merak ediliyor. Gelen yeni özellikler şunlardır;

  • Resim ve aile fotoğraflarında yenilik
  • Galeri araması çok daha iyi hale getirecek
  • Çok daha hızlı şekilde akıllı telefon kurulumu yapılacak
  • Geliştirilmiş özelliğe sahip olan DEX çoklu tarayıcı yer alıyor
  • Bixby metin aramaları kolayca yapılacak
  • Ekran klasörlerini kolayca seçebilme

Üstün özelliklere sahip olan ONEUI 5.1 güncellemesi ile cihazın çok daha etkili şekilde yapılmasını sağlıyor. Samsung güncellemesi hatalara sebebiyet verirken, Samsung markası tarafından yeni bir güncelleme daha gelebilir. Fakat yeni güncelleme gelmeden önce kullanıcıların dikkat etmesi gereken önemli husus cihazlarının kaldıracak kapasitede olması olacak.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.