Samsung'un One UI 5.1 güncellemesi için tarih belli oldu

Teknoloji devi Samsung, son zamanlarda adını sıklıkla duyduğumuz Galaxy S23 serisi ile anılıyor. 1 Şubat tarihinde Galaxy Unpacked etkinliğinde resmi olarak tanıtılacak olan Galaxy S23 serisi cep telefonları merakla bekleniyor. Bunun...

Yayınlanma:
Samsung'un One UI 5.1 güncellemesi için tarih belli oldu

Teknoloji devi Samsung, son zamanlarda adını sıklıkla duyduğumuz Galaxy S23 serisi ile anılıyor. 1 Şubat tarihinde Galaxy Unpacked etkinliğinde resmi olarak tanıtılacak olan Galaxy S23 serisi cep telefonları merakla bekleniyor. Bunun yanı sıra şirket etkinlik kapsamında şu anda test ettiği yeni bir özel yazılım olan One UI 5.1 sürümünü de sunabilir. 

Bazı web kaynakları, Galaxy A73 5G için One UI 5.1 beta sürümünün yayınlandığını bildirdi. Ayrıca One UI 5.1 test sürümü, amiral gemisi Galaxy S22, Galaxy S21 ve Galaxy S20 serileri için deneniyor. Bu cihazların yanı sıra şirketin büyük beğeni toplayan Galaxy Z Fold 4 ve Galaxy Z Flip 4 katlanabilir akıllı telefonları ve orta segment Galaxy A53 5G için de One UI 5.1 beta sürümü mevcut. 

Yeni güncellemeyi alacak cihazların listesi aynı zamanda şirketin Fan Edition modellerini de içeriyor: Galaxy S21 FE ve Galaxy S20 FE,  amiral gemisi Galaxy S10 Lite, katlanabilir akıllı telefonlar Galaxy Z Fold 3, Galaxy Z Fold 2, Galaxy Z Flip, Galaxy Z Flip 5G, Galaxy Z Flip 3, Galaxy Note10 ve Galaxy Note20 serileri...

Yeni özel ürün yazılımı, Galaxy A serisinin birkaç modelinde de yer alacak: Galaxy A73 ve A53 olarak adlandırılanlara ek olarak, Galaxy A33, A23, A13, Galaxy A72, A52, A52s, A32 ve Galaxy A71, A51. 

Ayrıca, Fan Edition sürümleri de dahil olmak üzere, amiral gemisi Galaxy Tab S8 ve Galaxy Tab S7 tabletler için de üretici yazılımı hazırlanıyor.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.