Samsunlu Uzman Çavuş Ramazan Taşkın Fırat Kalkanında Şehit Oldu

Suriye'nin kuzey bölgesinde bulunan El Bab'ta devam eden Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında DEAŞ'ın hain saldırısı sonucu Samsunlu uzman çavuş Ramazan Taşkın şehit oldu. İşte detaylar.

Yayınlanma:
Samsunlu Uzman Çavuş Ramazan Taşkın Fırat Kalkanında Şehit Oldu

Suriye'de devam eden Fırat Kalkanı Harekatında DEAŞ'ın bugün gerçekleştirdiği hain saldırı sonucu şehit olan 5 askerimizden Samsunlu Ramazan Taşkın'ın acı haberi ailesine ulaştı.

El Bab bölgesinde DEAŞ'lı teröristlerin bombalı araçla düzenlediği saldırıda şehit olan uzman çavuş Ramazan Taşkın'ın acı haberi, Samsun'un Çarşamba İlçesi'ndeki ailesine ulaştı.

Uzman Çavuş Ramazan Taşkın'ın şehit olduğu haberini Samsun'un çarşamba İlçesi'ndeki ailesine, askeri yetkililer, sağlık ekipleri eşliğinde verdi. Acı haberi alan aile bireyleri gözyaşlarına boğulurken, şehidin evine ve bulunduğu sokağa Türk bayrakları asıldı. Şehidin baba evi, taziyeye gelenlerle dolup taştı.

Cenazenin Samsun'a getireleceği ve yarın düzenlenecek töreninin ardından öğle namazına müteakip toprağa verileceği belirtildi.

Şehit Olan Askerlerimiz

Bugün saat 13.40 sıralarında terör örgütü DEAŞ’ın saldırısında uzman çavuşlar Saim Topal, Bahattin Bakır, Emre Doruk, Ramazan Taşkın ve Mete Can şehit düştü. Yaralanan 9 asker de tedavi altına alındı. Bugünkü şehitlerle birlikte Fırat Kalkanı’nda şehit olan askerlerin sayısı 54’e çıktı.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, terör operasyonlarından, gelişmelerden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Ankara

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.