Sanat Dünyasından Adana'daki Yangın İçin Acılı ve İsyankar Mesajlar

Önceki akşam Adana'nın Aladağ İlçesinde meydana gelen yangına sanat camiası da sessiz kalmadı. Birçok ünlü isim sosyal medya üzerinden paylaştığı sözlerle üzüntülerini dile getirdi.

Yayınlanma:
Sanat Dünyasından Adana'daki Yangın İçin Acılı ve İsyankar Mesajlar

Önceki akşam Adana'nın Aladağ İlçesinde bulunan bir kız yurdunda çıkan yangın sonucu 11' i öğrenci 1' i görevli olmak üzere 12 kişi hayatını kaybetmesine tüm kesimlerden taziye ve başsağlığı mesajları geldi.

Bürokratlar ve siyasetçilerin yanı sıra sanat camiası da bu durum karşısında sessiz kalmadı. İşte Sanat camiasından gelen taziye ve üzüntü mesajları.

Ünlülerden Taziye Mesajları Siz Hiç Çocuk Mezarı Gördünüz Mü?

Köylerinde ortaokul olmadığı için Adana'nın dağlık ve ormanlık bir bölgesinde kurulu, il merkezine 100 kilometre olmasına karşın 3 saatte gidilebilen Aladağ İlçesi'ndeki yurtta kalan yaşları 4 ile 16 arasında değişen çocukların ölümü, sosyal medyada ünlüler tarafından acılı ve isyankar cümleler ya da alıntılarla duyurulup taziye dileğinde bulunuldu. Bazı mesajlar şöyle:

Nurgül Yeşilçay: Hiç çocuk mezarı gördünüz mü? Toprak yerine üstüne umutlar, hayaller örtülür. Küçük meleklerim benim. Koruyamadık yine!

İrem Derici: İçim çıktı içim! geride kalan ana babalara sabır...

Esra Erol: İçimizi yaktın Adana. Anne kuzuları yavrular, ah...

Gizem Özdilli: Cennet kapısında ailesini bekleyecek yavrular.

Cem Davran: Sorumlu olmayacak yine değil mi?

Hayatını Kaybedenlerin İsimleri

Eğitmen Fatma Canatan, yurt müdürünün kızı Sare Betül Genç, 8'inci sınıf öğrencileri Sema Nur Aydoğdu, Zeliha Avcı, Sevim Köylü; 7'nci sınıf öğrencileri Gamze Bagir, Sümeyye Yetim, İlknur Maden; 6'ıncı sınıf öğrencisi Nurgül Pertlek, 5'inci sınıf öğrencileri Bahtınur Baş, Tuğba Ağdoğdu ile Cennet Karataş.

5Haber.com  | Adana

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.