Sanatçı Haluk Levent'ten hayranlarına büyük jest

Ünlü sanatçı Haluk Levent, sosyal medyadan kendisine mesaj atan Adanalı hayranlarına gece yarısı muzlu süt ısmarladı. İşte detaylar.

Yayınlanma:
Sanatçı Haluk Levent'ten hayranlarına büyük jest

Ünlü sanatçı Haluk Levent, sosyal medya üzerine yaptığı son paylaşımlar ile yine adından bahsettirdi.

Sempatik kişiliği ve hayranlarını kırmaması ile çok sevilen Adanalı sanatçı Haluk Levent, sosyal medya hesabı üzerinden kendisine mesaj yollayan bir kişiye yanıt verdi. Haluk Levent'e mesaj atan Şevket Taşözü isimli takipçi, "Abi Adana'da mısın sana bici bici ısmarlayayım" ifadesini kullandı. Haluk Levent ise Taşözü isimli kullanıcıya "‘1 Saat sonra Kazım Büfe’de seni bekleyeceğim. Gelmezsen bici ısmarlamazsan blok yiyeceksin benden" cevabını verdi.

Bu yazışmalar sosyal medya üzerinde yayıldı ve Haluk Levent'in hayranları belirtilen adreste buluştu. Saatler 01.14'ü gösterdiğinde ise Haluk Levent söz verdiği yere geldi.

Kendisini bekleyen hayranlarının yoğun coşkusu ile karşılaşan Haluk Levent, hayranları ile muzlu süt içti ve selfie çekti. Yaklaşık olarak 10 dakika büfede zaman geçiren Haluk Levent, basın mensuplarına, "Arkadaşlarıma muzlu süt ısmarlayacağım ondan geldim. Twitter üzerinden söz verdim" açıklamasını yaptı.

Son dakika haberlerinden, yaşam haberlerinden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Adana

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.