Şanlıurfa'da Amca Çocukları Arasında Silahlı Arazi Kavgası: 2 Ölü , 1 Yaralı

Şanlıurfa'da aralarında husumet olduğu öğrenilen amca çocukları arasında silahlı kavga çıktı. Çıkan silahlı kavga sonucu 2 kişi hayatını kaybederken 1 kişi de ağır şekilde yaralandı. İşte detaylar.

Yayınlanma:
Şanlıurfa'da Amca Çocukları Arasında Silahlı Arazi Kavgası: 2 Ölü , 1 Yaralı

Şanlıurfa’da amca çocukları arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle kavga çıktı. Tartışma ile başlayan kavgadatüfekle vurulan kardeşlerden 2'si hayatını kaybetti. Öte yandan çıkan kavgada 1 kişi de ağır yaralandı.

Gece saatlerinde Şanlıurfa'da bulunan Mehmetçik Mahallesi’nde meydana gelen olayda, aralarında arazi anlaşmazlığı nedeniyle husumet bulunan amca çocukları tartışmaya başladı. Sözlü olarak başlayan tartışma, kısa süre içinde büyüdü ve kavgaya dönüştü. Popmalı tüfeklerin kullanıldığı kavgada, saçmaların isabet ettiği 3 kardeşten, Habip ve Mehmet Gümüşkolan olay yerinde hayatını kaybetti, Cumali Gümüşkolan ise yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine sevk edilen ambulansla Cumali Gümüşkolan, Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı ve burada tedavi altına alındı. Acil serviste tedaviye alınan Cumali Gümüşkolan'ın alınan son dakika bilgilerine göre sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Silahlı kavgada hayatını kaybeden Habip ve Mehmet Gümüşkolan kardeşlerin cesetleri, olay yerinde yapılan incelemenin ardından otopsi için Adli Tıp Kurumu'nun morguna kaldırıldı.

Polis ekipleri, olayların daha fazla büyümemesi için zırhlı araçlarla bölgede geniş güvenlik önlemi aldı.

5haber.com  | Şanlıurfa

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.