Şanlıurfa'da Düğün Magandası 3 Kız Çocuğunu Yaraladı | SON DAKİKA

Şanlıurfa'da meydana gelen olayda bir düğünde pompalı tüfekle ateş açılması sonucu 3 kız çocuğu yaralandı. İşte yaşanan olay ve detaylar.

Yayınlanma:
Şanlıurfa'da Düğün Magandası 3 Kız Çocuğunu Yaraladı | SON DAKİKA

Şanlıurfa'dan alınan son dakika bilgilerine göre düğün magandası 3 çocuğu yaraladı.

Şanlıurfa'da bir sokakta düzenlenen düğünde pompalı tüfekle havaya ateş açılması sonucu seken saçmaların isabet ettiği 3 kız çocuğu yaralandı.

Bugün öğle saatlerinde Şanlıurfa'nın merkez Eyyübiye İlçesinde bulunan Uğurlu Mahallesi'nde meydana gelen olayda, bir çiftin sokakta düzenlenen düğününe katılan davetlilerden bazıları pompalı tüfek ve tabancalarla havaya ateş açtı. Bu sırada henüz kimliği belirlenemeyen kişi tarafından havaya ateşlenen tüfekten çıkan saçmalar, alanda bulunan 14 yaşındaki Vatha Çiftçi, 13 yaşındaki Türkan Alpak ve 12 yaşındaki Hacer Koral'a isabet etti.

Magandaların ateşi sonucu vücutlarının çeşitli yerlerine saçma isabet eden çocuklar yaralandı. Saçmalarla yaralanan kız çocukları, yakınları ve düğünde bulunanlar tarafından otomobillerle Şanlıurfa’daki çeşitli hastanelerle götürülerek tedavi altına alındı. Tedavisine başlanan kızların sağlık durumlarının iyi olduğu açıklanırken, jandarma 3 kızın yaralanmasına neden olan tüfeği ateşleyen kişinin saptanarak yakalanması için çalışma başlattı.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, yerel haberlerden, gelişmelerden, Türkiye haberlerinden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.