Şanlıurfa'da Feci Kaza!! Diyarbakır'dan Düğüne Giden Aynı Aileden 4 Kişi Öldü | Son Dakika

Alınan son dakika bilgilerine göre Diyarbakır'dan yola çıkarak düğüne gitmekte olan bir ailenin içinde bulunduğu otomobil şarampole yuvarlandı. Kaza sonucu aynı aileden 4 kişi hayatını kaybetti. İşte detaylar.

Yayınlanma:
Şanlıurfa'da Feci Kaza!! Diyarbakır'dan Düğüne Giden Aynı Aileden 4 Kişi Öldü | Son Dakika

Şanlıurfa'da bir düğüne gitmek için yola çıkan ailenin içinde bulunduğu otomobil şarampole devrildi. Siverek İlçesinde meydana gelen olayda aynı aileden 4 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi de olayda yaralandı.

Bugün akşam saatlerinde Siverek- Diyarbakır karayolunun 20'nci kilometresinde meydana gelen olayda, Diyarbakır'dan Mersin'de bulunan yakınlarının düğününe gitmekte olan ve içerisinde ailenin bulunduğu Burhan Ataş (41) yönetimindeki 33 DNR 25 plakalı otomobil, kar yağışı sonrası oluşan gizli buzlanma nedeniyle kontrolden çıkarak şarampole devrildi. Otomobilin şarampole devrilmesi sonucu meydana gelen kazada hurdaya dönen otomobildeki Büşra Ataş (19) olay yerinde, sürücü Burhan Akaş ile Sabiha (43) ve Zeynep (17) Ataş da kaldırıldıkları Siverek Devlet Hastanesi'nde yaşamını yitirdi. Kazada yaralanan, henüz ismi öğrenilemeyen 1 kişi ise aynı hastanede tedaviye alındı.

Hayatını kaybeden 4 kişinin cesetleri, otopsi işlemlerinin yapılması için morga konuldu.

Bu ve buna benzer kazaların meydana gelmemesi için uzmanlar, sık sık yaptıkları uyarıları tekrarlayarak gizli buzlanma riskine dikkat edilmesi gerektiğini vurguladı.

Son dakika haberlerinden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Şanlıurfa

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.