Şanlıurfa'da Tüfekle Saldırıya Manav Domateslerle Karşılık Verdi

Şanlıurfa'da meydana gelen olayda kız kardeşinden boşanan manavın dükkanını basan bir kişi tüfekle peş peşe ateş etti. Manav ise ateşe domateslerle karşılık verdi. İşte detaylar.

Yayınlanma:
Şanlıurfa'da Tüfekle Saldırıya Manav Domateslerle Karşılık Verdi

Son dakika haberi Şanlıurfa'dan geldi. Alınan bilgilere göre Akçakale'de Mahmut P. isimli bir kişi, ablasından boşanan Mehmet Tosun isimli kişinin işlettiği manava tüfekle geldi. Yanında getirdiği tüfekle manava peş peşe ateş eden Mahmut P.'nin bu saldırısında şans eseri kimse yaralanmadı.Kimsenin yaralanmadığı olayda Tosun, saldırgana domates atarak korunmaya çalıştı.

Olay, öğle saatlerinde Fevzi Çakmak Mahallesi'nde meydana geldi. Mahmut P., bilinmeyen nedenle ablasından boşanan Mehmet Tosun'un manavına gidip bir süre tartıştı. Mahmut P., daha sonra yanında getirdiği tüfekle işyerine doğru peş peşe ateş etmeye başladı. Bu sırada manavda bulunan 3 kişi saçmalardan korunmak için meyve ve sebze tezgahının altına girip saklanmaya çalıştı. Mehmet Tosun ise tezgahtaki domatesleri saldırgana atarak, kendini korumaya çalıştı. Bir süre sonra pompalı saldırgan olay yerinden kaçarken, manavda bulunan 3 kişi sopa ve meyve kasasıyla saldırganı kovaladı.

Yaşanın olay ise işyerinde bulunan güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Yaralanan olmayan olayla ilgili çalışma yapan polis Mahmut P.'yi gözaltına aldı.

İşte Olay Anı

5haber.com  |  Şanlıurfa

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.