Şanlıurfa'nın Viranşehir İlçe Merkezinde PKK'lılar İle Çatışma: 4 PKK'lı Öldürüldü

Şanlıurfa'nın Viranşehir İlçesinde emniyet ekipleri, aldıkları istihbarat doğrultusunda bir eve operasyon düzenledi. Düzenlenen operasyonda 2'si kadın 4 PKK'lı terörist öldürüldü. İşte detaylar ve Valilikten yapılan açıklama.

Yayınlanma:
Şanlıurfa'nın Viranşehir İlçe Merkezinde PKK'lılar İle Çatışma: 4 PKK'lı Öldürüldü

Son dakika çatışma haberi Şanlıurfa'dan geldi.

Şanlıurfa'ya bağlı Viranşehir İlçesinde polis ekiplerinin bir eve düzenlediği hava destekli operasyonda, 2'si kadın, 4 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi.

Bölücü terör örgütü PKK'nın dağ kadrosunda bulunan bir grup teröristin, ilçeye geldiği bilgisini alan polis ekipleri, istihbaratın alınmasının ardından anında harekete geçti. Özel harekat polisleri, Demirci Mahallesi'ndeki bir eve, hava destekli operasyon düzenledi. Güvenlik güçlerinin 'teslim ol' çağrılarına PKK'lı teröristler ateşle karşılık verince güvenlik güçleri ile PKK'lılar arasında çatışma çıktı. Çatışmada, 2'si kadın, 4 terörist ölü ele geçirildi.

Valilik Açıklama Yaptı

Şanlıurfa Valiliği tarafından konu ile ilgili bir son dakika açıklaması yapıldı. Valilikten yapılan açıklamada, "İlimiz Viranşehir İlçesi'ne bağlı Demirci Mahallesi'nde bir eve yapılan operasyon sonucu terör örgütünün dağ kadrosunda oldukları tespit edilen 2 kadın, 2 erkek olmak üzere 4 terörist ölü olarak ele geçirilmiştir" bilgilerine yer verildi.

Gündem haberlerinden, son dakika haberlerinden, politika haberlerinden, terör operasyonlarından, sıcak gelişmelerden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Şanlıurfa

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.