Şans Topu 22 Mart 2017 Sonucu Açıklandı-22 Mart Şans Topu 5+1 Sonuçları

Milli Piyango İdaresi tarafından gerçekleştirilen Şans Topu oyununun 22 Mart çekiliş sonucu açıklandı. İşte Şans Topu 22 Mart çekiliş sonucu.

Yayınlanma:
Şans Topu 22 Mart 2017 Sonucu Açıklandı-22 Mart Şans Topu 5+1 Sonuçları

Her haftanın Çarşamba günü gerçekleşen ve binlerce katılımcının iştiraki ile çekilen Şans Topu çekilişi, bu akşam gerçekleşecek.

Milli Piyango İdaresi tarafından düzenlenen ve çekildiği her hata büyük bir heyecana sahne olan Şans Topu 5+1 çekilişi bu akşam gerçekleşecek. Şans Topu 5+1 oyununu oynayan binlerce kişi, çekilişi saatini beklerken henüz kuponlarını yatırmamış olan vatandaşlarda zengin olma hayali ile şans oyunu bayilerinin önünde uzun kuyruklar oluşturdu. Peki Şans Topu 5+1 çekilişi saat kaçta çekilecek? Şans topu 22 Mart çekilişini nasıl izleyebilirim? 22 Mart şans topu çekilişi öncesi son bilgiler nelerdir?

22 Mart Çekiliş Sonucu

MPİ tarafından gerçekleşen çekilişin sonucu: 4, 24, 26, 29, 31 + 11

Çekilişi Nasıl İzleyebilirim?

Milli Piyango İdaresi tarafından her haftanın çarşamba günü Milli Piyango Genel Merkezinde noter huzurunda düzenlenen çekiliş, Milli Piyango İdaresinin resmi internet sitesi üzerinde bulunan canlı yayın linki ile izlenebilir. Çekiliş saat 21.00'dan sonra gerçekleşmektedir.

Şans topu çekiliş sonuçları açıklanır açıklanmaz haberdar olmak için sitemizi takipte kalın.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.