Şans Topu 25 Aralık Çekilişi-Şans Topunda En Çok Çıkan Sayılar

Şans Topu 25 Ocak çekilişi gerçekleştir mi? Şans Topu 25 Ocak çekiliş sonuçları açıklandı mı? Şans Topu saat kaçta çekilecek? Şans Topu çekilişi hangi kanalda yayınlanacak? Şans Topunda en çok çıkan sayılar hangileridir? Detaylar ve daha fazlası haberimizde.

Yayınlanma:
Şans Topu 25 Aralık Çekilişi-Şans Topunda En Çok Çıkan Sayılar

Milli Piyango İdaresi tarafından haftanın her Çarşamba günü gerçekleştirilen ve her bir çekilişi büyük bir heyecana sahne olan Şans Topu'nun bugün gerçekleşecek olan çekilişi için geri sayım başladı. Peki Şans Toğu 5+1 çekilişi sonuçları ne zaman açıklanacak? Şans Topu çekilişi hangi kanalda ve saat kaçta gerçekleşecek? İşte Milli Piyango İdaresi tarafından gerçekleştirilen Şans Topu oyununun 25 Ocak tarihli çekilişine ait bilgiler.

Milli Piyango İdaresi tarafından her haftanın Çarşamba günü MPİ yetkilileri ve noter huzurunda gerçekleştirilen Şans Topu oyununun 25 Ocak Çarşamba günü çekilişi için geri sayım başladı. Türkiye genelinde zengin olma umuduyla binlerce kişinin iştiraki ile gerçekleşen çekiliş sonucuna göre her hafta birçok kişi, zengin oluyor. İşte Şans Topu çekilişinde son haftalarda en sık çıkan numaralar.

Şans Topu oyununda son dönemlerde en çok çıkan sayılar arasından oluşturulan tabloya göre 5, 15, 22, 23, 29 + 10 sayıları Şans Topunda bu güne kadar en çok çıkan sayılar olarak karşımıza çıkıyor. (Sadece istatistiktir. Herhangi bir kesinliği yoktur.)

Şans Topu çekilişi, Milli Piyango resmi internet sitesi üzerinde bulunan canlı yayın ekranında saat 21'den sonra çekilecek.

Şans Topu oyunu sonucundan, Milli Piyango çekilişleri sonuçlarından, şans oyunu haberlerinden, son dakika haberlerinden, yerel haberlerden, Türkiye haberlerinden, MPİ haberlerinden, politika haberlerinden, ekonomi haberlerinden, gelişmelerden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.