Şarkıcı İrem Derici Gönlünü Bu Defa Survivor Yarışması İle Tanınan Yıldız Bir İsme Kaptırdı!

Cem Belevi ile ayrılığı uzun süre gündemden düşmeyen İrem Derici geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada yeni bir aşka yelken açtığını duyurmuştu.

Yayınlanma:
Şarkıcı İrem Derici Gönlünü Bu Defa Survivor Yarışması İle Tanınan Yıldız Bir İsme Kaptırdı!

Meslektaşı Cem Belevi ile yaşadığı aşkla uzun süre magazin gündeminde yer alan İrem Derici'nin adı ayrılık sonrası adı Kurtuluş Kuş ile anılmıştı. Geçtiğimiz günlerde yaptığı bir açıklamada İrem Derici'nin gerçek aşkı ortaya çıktı. İrem Derici'nin Survivor' ın yıldız ismine gönlünü kaptırdığı öğrenildi. Diğer bir yandan da Derici'nin yeni aşkındaki Cem Belevi detayı dikkatleri çekti.

İrem Derici’nin herkesten sakladığı aşkı ortaya çıktı. Şarkıcı geçtiğimiz günlerde sosyal medyada ilişki itirafında bulunmuş, “ At gibi âşığım ama hiç belli etmiyorum harikayım ” demişti.

Ünlü Popçunun Aşk Hayatı İfşa Oldu!

Ünlü popçunun 2 haftadır “ Survivor ” yarışması ile tanınan Atakan Işıktutan’ la birlikte olduğu öğrenildi. İrem Derici, arkadaşı Onur’ un albüm lansmanına da Atakan Işıktutan ’la birlikte katıldı. Müzisyen Onur ile İrem Derici’nin dostluklarını bilmeyen yok. Lansman gecesinde İrem Derici kameralara yalnız poz verirken, geceye dair fotoğraflar çekilirken ise ikili hemen farklı masalara geçti. Hatta ikili kendilerine görünmeyecekleri bir masa hazırlattığı söyleniyor. İrem ve Atakan’ın fotoğraf çekilirken köşe kapmaca oynaması gözlerden kaçmadı! Diğer yandan çıkan aşk dedikodularının ardından Atakan Işıktutan’ın, İrem Derici’nin eski aşkı Cem Belevi’yle arkadaş olduğu iddia edildi.

adsiz-tasarim-2023-02-02t113754569.webp

Sosyal medya sayfasını aktif olarak kullanan şarkıcı İrem Derici, paylaştığı fotoğraflarıyla sık sık gündeme geliyor. Şimdi ise İrem Derici, paylaşmış olduğu kahvaltı fotoğrafı ile kendisini ele vermiş oldu.

O kişinin kimliği sosyal medya paylaşımları ile ortaya çıktı. İkili sosyal medya hesaplarından, birbirini etiketlemeden paylaşımlarda bulundu. İrem Derici kahvaltı storysine kalp etiketi koydu. Aynı dakikalarda Atakan Işıktutan da aynı kahvaltı masasının farklı açıdan bir fotoğrafını paylaştı. İkilinin birlikte kahvaltı yaptığı takipçilerinin dikkatlerinden kaçmadı.

Daha önceleri yaşadığı ilişkilerinde aradığı mutluluğu bulamayan Derici, paylaşımıyla hayranlarını heyecanlandırdı.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.