Savaşçı 2. Bölüm Neden Yok? Savaşçı Dizisi 2. Bölümü Ne Zaman? (Fragman Yayınlandı)

Fox ekranlarında yayınlanan ve ilk bölümü ile binlerce izleyiciyi kendine hayran bırakan Savaşçı dizisinin 2. bölümü neden yayınlanmadı? Savaşçı'nın yeni bölümü ne zaman yayınlanacak? İşte Savaşçı dizisinin 2. bölümü ile ilgili detaylar.

Yayınlanma:
Savaşçı 2. Bölüm Neden Yok? Savaşçı Dizisi 2. Bölümü Ne Zaman? (Fragman Yayınlandı)

Fox ekranlarının sevilen dizisi Savaşçı, bu hafta yayımlanacak mı? Foz ekranlarında ilk bölümü ile binlerce izleyiciyi ekran başına kilitleyen Savaşçı adlı dizisi her haftanın Pazar günü Fox Tv ekranlarında saat 20.00'da yayınlanıyor. Ancak Savaşçı dizisi, 16 Nisan Paza günü ekranlara gelmeyecek.

Savaşçı 2. Bölüm Özeti ve Fragmanı

Bir arkadaşlarını zaten şehit vermiş olan Kılıç Timi, Üsteğmen Serdar’ın hayatta olduğunu çğrenince, Yüzbaşı Kağan’ın komutasında derhal harekete geçerler. Kağan için bu, hem Serdar’a ulaşmak için eline geçen bir şans, hem de Tepegöz’le yarım kalan hesabını kapatmak için büyük bir fırsattır. Ama durum hiç de göründüğü gibi değildir: Kılıç Timi’nin koşar adım gittiği nokta, tam anlamıyla bir ölüm tuzağıdır.

Henüz ilk andan itibaren bu ölümcül tuzağın farkına varan Kopuz Albay’ın ise, adamlarını ölümün elinden almak için son bir hamlede bulunur.

2. Bölüm Ne Zaman?

Savaşçı dizisinin 2. bölümü referandum programının gece geç saate kadar devam etmesi nedeniyle bu hafta yayımlanmayacak. Yeni bölüm 23 Nisan Pazar günü ekranlara gelecek.

1. Bölümde Neler Oldu?

Bordo Berelilerin bir dönem seçkin isimlerinden olan ünlü Kılıç Timi, komutanları Kopuz Albay ve Yüzbaşı Kağan Bozok’un tutuklanıp hapse atılması ve üç astsubay üyesinin de meslekten ihraç edilmesi sonucu dağılma noktasına kadar gelir.

Yaşanan darbe girişimi sonrasında, darbeci örgütün kumpas suçlamalarıyla hapiste bulunan iki subay, Kopuz Albay ve Yüzbaşı Kağan Bozok, Özel Kuvvetler Komutanlığındaki görevlerine dönmeleri için serbest bırakılırlar. Albay’a verilen görev, Bordo Bereliler’in efsanevi “Kılıç Timi”ni tekrar bir araya getirmesi, sonra da derhal göreve başlamasıdır. Albay Kopuz, görevi kabul eder ve Kılıç Timi tekrar bir araya gelir. Şimdi, Yüzbaşı Kağan Bozok’un komuta ettiği tim, bir kez daha en zorlu görevler için hazırdır.

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.