Savaşçı 3. bölümü yayınlandı HD (Savaşçı 4. bölüm fragmanı yayınlandı mı?)

Ekranların sevilen yeni dizisi Savaşçı, önceki akşam 3. bölümü ile ekranlara geldi. Peki Savaşçı dizisinin son bölümünde neler yaşandı? Savaşçı dizisinin son bölümünü nasıl izlerim? İşte Savaşçı dizisi ile ilgili detaylar.

Yayınlanma:
Savaşçı 3. bölümü yayınlandı HD (Savaşçı 4. bölüm fragmanı yayınlandı mı?)

Fox ekranlarının sevilen yeni dizisi Savaşçı, önceki akşam son bölümü ile ekranlara geldi. Binlerce izleyicinin büyük bir merakla beklediği Savaşçı dizisinin 3. bölümü ekranlara gelirken yeni bölüm için araştırmalar da başladı. Savaşçı'yı ekran başında izleyemeyen takipçiler ise internet üzerinde  son bölüm için araştırmalara başladı. Peki Savaşçı dizisinin yeni bölümünde neler yaşandı? Savaşçı dizisi son bölümü nasıl izlerim? İşte Savaşçı dizisi ile ilgili detaylar.

Savaşçı dizisinin ekranlara gelen 3. bölümünde Üsteğmen Serdar’a gittikçe yaklaşan Yüzbaşı Kağan, şimdi en zor konuda seçimini yapmak zorunda kalır. Kağan ya arkadaşının hayatını kurtarma yönünde karar verecek, ya da babasının katiliyle yıllarca beklediği hesabı mı görmek için harekete geçecek.

Yüzbaşı Kağan bu iki adım arasında düşünürken karargahta diken üstünde bulunan Kopuz Albay da, Kılıç Timi de, Kağan’ın atacağı adımı merak ve endişeyle beklerken, herkesi şok edecek hamle, yine Tepegöz’den gelir. Kılıç Timi, arkadaşları için bir kez daha zamana karşı nefes kesen bir yarış içine girerler.

Peki bu yarışta kazanan kim olacak? Pusular ve kalleşlikler içinde kol gezen ölüm mü, yoksa inatla yaşatmayı seçenlerin bitmeyen umudu mu bu yarışmadan galip ayrılacak?

Savaşçı dizisinin son bölümünde yaşanan olayların tamamını ve yeni bölümü izlemek için aşağıda bulunan bağlantı adresini kopyalayarak yeni sekmede açabilirsiniz.

" http://www.fox.com.tr/Savasci/bolumler "

Savaşçı dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanladı. Fragman yayınlanır yayınlanmaz haberdar olmak için 5haber'i takipte kalın.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.