Sayısal Loto 11 Şubat Sonucu Açıklandı- 11 Şubat Sayısal Lotonun Sonucu | Son Dakika

Sayısal Loto çekiliş sonucu için binlerce kişi sabırsız bir şekilde bekliyor. İşte 11 Şubat Sayısal Loto çekilişi ile ilgili son bilgiler.

Yayınlanma:
Sayısal Loto 11 Şubat Sonucu Açıklandı- 11 Şubat Sayısal Lotonun Sonucu | Son Dakika

Sayısal Loto çekilişi tamamlandı mu? Sayısal Loto çekilişi sonuçları açıklandı mı? 11 Şubat Sayısal Loto çekilişi sonuçları ne zaman açıklanacak? Sayısal Lotonun 11 Şubat çekilişi sonucuna nereden bakabilirim? İşte detaylar ve Sayısal Loto ile ilgili bilgiler.

Milli Piyango İdaresi tarafından her haftanın Cumartesi günü gerçekleştirilen Sayısal Loto çekilişi bu akşam da gerçekleşiyor. Milli Piyango İdaresi yetkilileri tarafından Noter huzurunda gerçekleştirilen Sayısal Loto çekilişinin sonuçları için sabırsız bekleyiş devam ediyor. Çekiliş şu sıralarda gerçekleşirken çekiliş sonuçları Milli Piyango İdaresinin sitesi üzerinden ve eş zamanlı olarak 5haber.com adresi üzerinden duyurulacaktır. Sayısal Loto çekilişinin sonucu açıklanır açıklanmaz haberdar olmak için sitemizi takipte kalın.

11 Şubat Sayısal Loto Sonucu

Sayısal Loto Oyun Özellikleri

İdare tarafından düzenlenen, katılımcıların 1-49 sayı kümesi içinden çekilişle belirlenecek olan 6, 5, 4, ve 3 sayının doğru tahmin edilmesine dayanan ve kısaca " oyun " olarak da ifade edilen şans oyunudur.

Çekiliş özel çekiliş küresi kullanılmak suretiyle oyun planına göre dağıtılacak ikramiyeleri kazanacak numaraların belirlenmesidir. Çekilişler İdarece belirlenecek gün ve saatte gerçekleştirilir.

İkramiyelerin ödenmesinde yetkileri dahilinde olması koşuluyla bayiler ve İdarece belirlenen Şubeler yükümlüdür.

İkramiyelerin, bayiler ve Şubelerce ödenme süreleri idarece belirlenir. İkramiyeler, çekiliş tarihinden itibaren 1 yıl geçtikten sonra zaman aşımına uğrar.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, şans oyunu haberlerleri ve sonuçlarından sıcak gelişmelerden, yerel haberlerden, gelişmelerden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber'i takipte kalın.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.