Sayısal Loto 25 Şubat Devirli Çekiliş Sonucu-Devirli İkramiye Trabzon'a Gitti

Sayısal Loto 25 Şubat çekiliş sonucu açıklandı. İşte Sayısal Lotonun 25 Şubat çekilişi ile ilgili alınan son bilgiler, çekiliş sonucu ile bu sonuçlara göre dağıtılan ikramiye tutarları.

Yayınlanma:
Sayısal Loto 25 Şubat Devirli Çekiliş Sonucu-Devirli İkramiye Trabzon'a Gitti

Milli Piyango İdaresi tarafından her haftanın Cumartesi günü gerçekleşen Sayısal Loto çekilişi, bu akşam gerçekleşecek.

Türkiye geneli binlerce kişinin iştiraki ile gerçekleşen Sayısal Loto çekilişi bu akşam gerçekleşecek. Peki Sayısal Lotonun çekiliş sonucu ne zaman açıklanacak? Sayısal Loto 25 Şubat Cumartesi çekiliş sonucu saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto çekilişi hangi kanaldan yayınlanacak? Sayısal Loto'da en fazla çıkan sayılar hangileri? İşte Sayısal Lotonun 25 Şubat çekilişi öncesi son bilgileri.

Sayısal Loto Canlı Çekilişi Hangi Kanalda?

Sayısal Loto çekiliş sonucu bu akşam saat 21.20'dde çekilecek. Milli Piyango İdaresi resmi internet sitesi üzerinde bulunan canlı yayın ile noter huzurunda çekilecek olan Sayısal Loto'yu İdare resmi sitesi üzerinden yayınlanacak.

Sayısal Loto 25 Şubat Sonuçları

Oyunun Özellikleri

İdare tarafından düzenlenen, katılımcıların 1-49 sayı kümesi içinden çekilişle belirlenecek olan 6, 5, 4, ve 3 sayının doğru tahmin edilmesine dayanan ve kısaca " oyun " olarak da ifade edilen şans oyunudur.

Çekiliş özel çekiliş küresi kullanılmak suretiyle oyun planına göre dağıtılacak ikramiyeleri kazanacak numaraların belirlenmesidir. Çekilişler İdarece belirlenecek gün ve saatte gerçekleştirilir.

İkramiyelerin ödenmesinde yetkileri dahilinde olması koşuluyla bayiler ve İdarece belirlenen Şubeler yükümlüdür.

İkramiyelerin, bayiler ve Şubelerce ödenme süreleri idarece belirlenir. İkramiyeler, çekiliş tarihinden itibaren 1 yıl geçtikten sonra zaman aşımına uğrar.

Sayısal Loto çekiliş sonucundan haberdar olmak için 5haber'i takipte kalın.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.