Sayısal Loto 28 Ocak Çekiliş Sonucu-Sayısal Loto'da Büyük İkramiye 1 Kişiye Çıktı

Milli Piyango İdaresi tarafından düzenlenen Sayısal Loto'nun 28 Ocak Cumartesi çekiliş sonucu için sabırsız bekleyiş devam ediyor. Sayısal Loto 28 Ocak çekiliş sonucu.

Yayınlanma:
Sayısal Loto 28 Ocak Çekiliş Sonucu-Sayısal Loto'da Büyük İkramiye 1 Kişiye Çıktı

Milli Piyango İdaresi tarafından haftanın her Cumartesi günü çekilen ve yüz binlerce kişinin katılımı ile gerçekleşen Sayısal Loto çekilişi bu akşam düzenlenecek.

Milli Piyango İdaresi tarafından noter huzurunda gerçekleşen Sayısal Loto çekilişi, bu akşam saat 21.30 sularında çekilmesi bekleniyor. Sayısal Loto çekilişine iştirak eden yüz binlerce katılımcı bu akşam gerçekleşecek olan çekilişi bekliyor.

Sayısal Loto 28 Ocak Sonucu

Oyun Özellikleri

Milli Piyango İdaresi tarafından düzenlenen, katılımcıların 1-49 sayı kümesi içinden çekilişle belirlenecek olan 6, 5, 4, ve 3 sayının doğru tahmin edilmesine dayanan ve kısaca " oyun " olarak da ifade edilen şans oyunu her haftanın Cumartesi günü çekiliyor.

Çekiliş özel çekiliş küresi kullanılmak suretiyle oyun planına göre dağıtılacak ikramiyeleri kazanacak numaraların belirlenmesidir. Çekilişler İdarece belirlenecek gün ve saatte gerçekleştirilir.

İkramiyelerin ödenmesinde yetkileri dahilinde olması koşuluyla bayiler ve İdarece belirlenen Şubeler yükümlüdür.

İkramiyelerin, bayiler ve Şubelerce ödenme süreleri idarece belirlenir. İkramiyeler, çekiliş tarihinden itibaren 1 yıl geçtikten sonra zaman aşımına uğrar.

Sistem tarafından kabul edilmeyen sahte, tahrif edilmiş, yırtılmış, zaman aşımına uğramış, iptal edilmiş biletlere ikramiye ödenmez. Bir bilete ikramiye ödenebilmesi için en az çekilen sayılar, barkot, bilet güvenlik numarası ve arka yüzündeki bilet seri numarasının açık şekilde okunması gerekir.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.