Sayısal Lotonun 21 Ocak Sonucu-Sayısal Loto Büyük İkramiye 2 Kişiye Gitti

Sayısal Loto 21 Ocak çekilişi için sabırsız bekleyiş devam ediyor. Bugün devirli olarak çekilecek olan Sayısal Loto saat kaçta çekilecek? İşte detaylar.

Yayınlanma:
Sayısal Lotonun 21 Ocak Sonucu-Sayısal Loto Büyük İkramiye 2 Kişiye Gitti

Türkiye genelinde milyonlarca iştirakçinin katılımı ile gerçekleşen Sayısal Loto çekilişi bu akşam gerçekleşiyor.

Türkiye genelinde binlerce kişinin her haftanın Cumartesi günü çekilen oyunun sonucu için sabırsız bekleyişi devam ediyor. Milli Piyango İdaresi tarafından her haftanın Cumartesi günü gerçekleştirilen ve 49 sayı arasından çekilen 6 sayıdan en az 3, 4, 5 ve 6 tanesini doğru şekilde tahmin eden yarış severlerin ikramiye kazandığı çekiliş bu akşam devirli olarak gerçekleşecek. Geçtiğimiz hafta devreden Sayısal Loto çekilişinde bu hafta dağıtılacak tahmini ikramiyenin 2 milyondan fazla olması bekleniyor.

21 Ocak Sayisal loto sunucu

Sayisal lotonun 21 ocak cekilisinde kazandiran sayilar 22, 23, 31, 35, 43, 48 seklinde aciklandi bu sonuclara gore sayisali 2 kisi yakaladi  ve kisi basina 928 bin tk ikramiye verdi

⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️

Arkadaşlar Hayırlı Günler... Atama İle ilgili olarak Bir Çok soru gelmekte. Herkesin kafasında haklı olarak sorular var. Bizlerde sizler gibi aynı evrağı okuduk. Ve Tabiki haklısınız Çok fazla bilmemiz gereken şeyler var. Bu durumu göz önünde bulundurarak Sizlere bilgi notu hazırlamaya çalıştık.

Genel Olarak En Çok ilgilendigimiz konuları yazdık. Tebliglerimiz var. Tebliglerimizi 23 Ocak a kadar imzalamak zorundayız. Kısa zamanda magduriyet Yaşamayalım diye Bu bilgi notunun faydalı olacagını düsündük.

Yazdıklarımız harici( saglık kurulu raporu, Genel Mazeretler vs) sorunu olan personel varsa elbette yardımcı oluruz. Sizlerden ricam her personel direkt aramasın. Herkes arıyor cunki. Ekip amiri olarak sorunları genel olarak sizlerle halledersek daha verimli olur diye düşünüyorum. Ekstra Özel Mazereti olan varsa tabiki yönlendirebilirsiniz bizlere. Yardımcı olmaya çalışırız.

Ama unutmayalım ki bizlerde bilmedigimiz seyler ile karsılasiyoruz. Bunlari bizde sorarak sizlere yardımcı olacağız. Anlayışınız için hepinize şimdiden Teşekkürler. Allaha emanet olunuz...

⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️

Sayısal Lotonun bu hafta gerçekleşen çekiliş sonucunu canlı izlemek için " " adresini ziyaret edebilirsiniz.

Sayısal Loto 14 Ocak Sonuçları

Sayısal Lotonun geçtiğimiz hafta gerçekleşen  ve 6 bilen çıkmayınca bu haftaya devreden çekilişinde sonuçlar şu şekilde gerçekleşti.

Sayısal Loto 14 Ocak çekilişinde 5, 26, 29, 34, 35 ve 36 rakamları çıkmıştı. Bu sonuçlara göre ise Sayısalın geçen haftasında 6 bilen çıkmadı ve sayısal devretti.

Sayısal Lotonun 21 Ocak çekilişi henüz gerçekleşmedi. Çekilişin saat 21 gibi gerçekleşmesi bekleniyor. Çekiliş sonuçlarından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.