Sayısal Lotonun 3 Aralık Sonuçları-Büyük İkramiye Ankara ve Bursa'ya Gitti

MPİ tarafından düzenlenen Sayısal Lotonun 3 Aralık çekiliş sonucu açıklandı. İşte Sayısal Lotonun 3 Aralık çekiliş sonucu ve bu sonuçlara göre dağıtılan ikramiye tutarları.

Yayınlanma:
Sayısal Lotonun 3 Aralık Sonuçları-Büyük İkramiye Ankara ve Bursa'ya Gitti

Milli Piyango İdaresinin her haftanın Cumartesi günü gerçekleştirdiği ve büyük bir heyecana sahne olan Sayısal Lotonun 3 Aralık Cumartesi günü çekilişi gerçekleşti ve kazandıran şanslı sayılar ile bu haftanın talihlilerinin kazandığı ikramiye tutarları açıklandı.

Milli Piyango İdaresi tarafından gerçekleştirilen ve yüz binlerce vatandaşın iştiraki ile düzenlenen Sayısal Lotonun bu hafta gerçekleşen çekilişinde büyük ikramiye 1 buçuk milyonun üzerinde bir rakam oldu. Çok fazla sayıda iştirakçinin katılımı ile gerçekleşen Sayısal Lotonun 3 Aralık Cumartesi çekilişinde büyük ikramiye Ankara ve Bursa'dan iki kişiye çıktı.

Milli Piyango İdaresinin noter huzurunda gerçekleştirdiği Sayısal Loto 3 Aralık çekilişinde kazandıran şanslı numaralar 24, 26, 36, 43, 44, 46 şeklinde sonuçlandı. bu sonuçlara göre 6 bilen 2 kişi büyük ikramiyeyi almaya hak kazandı. MPİ'nin açıkladığı sonuçlara göre 6' da 6 bilip büyük ikramiyeyi kazanan iki talihlinin kuponlarından biri Ankara 'nın Altındağ İlçesinde, diğeri ise Bursa 'nın Osmangazi İlçesinde bulunan bayilerden oynadığı belirlendi.

Sayısal Loto 3 Aralık Çekilişi Dağıtılan İkramiyeler

Sayısal Lotonun 3 Aralık Cumartesi günü gerçekleşen çekilişinde çıkan sonuçlara göre dağıtılan ikramiye tutarları ve bu tutarları kazanan talihliler şu şekilde açıklandı:

6 bilen 2 kişi, kişi başına 883 bin 278 lira 25 kuruş ikramiyenin sahibi oldu.

5 bilen 109 kişi, kişi başına 6 bin 824 lira 50 kuruşluk ikramiyenin sahibi oldu.

4 bilen 6 bin 528 kişi, kişi başına 85 lira 85 kuruş ikramiyenin sahibi oldu.

3 bilen 129 bin 342 kişi ise 12 lira 20 kuruş ikramiyenin sahibi oldu.

Gündem haberlerinden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber'i takipte kalun.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.