Sayısal Lotonun 4 Şubat Çekiliş Sonucu MPİ (Büyük İkramiye İstanbul'a Gitti)

Sayısal Loto sonucu açıklandı mı? 4 Şubat Sayısal Loto'da kazandıran şanslı sayılar belli oldu mu? İşte Sayısal Lotonun 4 Şubat sonucu işle ilgili alınan son dakika bilgileri.

Yayınlanma:
Sayısal Lotonun 4 Şubat Çekiliş Sonucu MPİ (Büyük İkramiye İstanbul'a Gitti)

Milli Piyango İdaresi tarafından her haftanın Cumartesi günü gerçekleştirilen ve gerçekleştiği her hafta büyük bir heyecana sahne olan Sayısal Loto'nun 4 Şubat çekilişi tamamlandı. Çekilişin gerçekleşmesi sonucu oyuna katılan binlerce vatandaş, internet üzerine Sayısal Lotonun sonucunu aramaya başladı. İşte Sayısal Lotonun bu hafta gerçekleşen çekilişine ait sonuçlar ve kişi başına dağıtılacak ikramiye tutarları.

1056. hafta çekilişinde Sayısal Lotoda bir kişi büyük ikramiyeyi tutturdu. Binlerce kişinin zengin olma hayali ile oynadığı Sayısal Loto oyununda bu hafta bir kişi kuponunda 6 sayıyı da doğru tahmin ederek büyük ikramiyeyi tek başına kazandı.

Sayısal Lotonun 4 Şubat çekilişinde çıkan şanlı sayılar 16, 27, 28, 32, 42, 43 şeklinde sıralandı.  Bu sonuçlara göre büyük ikramiyeyi tutturan bir kişi 1 milyon 745 bin 158 lira 75 kuruşluk ikramiyenin sahibi oldu. Milli Piyango İdaresi tarafından yapılan açıklamada büyük ikramiyeyi tutturan bir kişi kuponunu İstanbul Kadıköy'den oynadı.

5 bilen 123 kişi, 5 bin 975 lira 70 kuruşluk ikramiyenin sahibi oldu.

4 bilen 7 bin 566 kişi, kişi başına 73 lira 25 kuruşluk ikramiyenin sahibi oldu.

3 bilen 138 bin 566 kişi, kişi başına 11 lira 25 kuruş ikramiye verdi.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.