Seda Sayan ile Erkan Çelik Neden Ayrıldı? Seda Sayan'dan Açıklama Geldi

Ünlü sanatçı Seda Sayan, yaptığı bir son açıklamada Erkan Çelik ile neden ayrıldığını açıkladı. İşte Seda Sayan'ın açıklaması.

Yayınlanma:
Seda Sayan ile Erkan Çelik Neden Ayrıldı? Seda Sayan'dan Açıklama Geldi

Ani bir karar ile Erkan Çelik'ten ayrılan ve ayrıldıktan sonra Instagram  hesabını kapatan Seda Sayan, 1 milyona yakın takipçisini üzdü.

Seda Sayan, takipçilerini bilgilendirmek için bazı açıklama yaptı. Seda Sayan açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Söz yazarı Erkan Çelik ile sevgi, saygı ve sadakat çerçevesinde devam eden beraberliğimizde aşkı, dostluğu ve iş arkadaşlığını hepinizin gözleri önünde yaşadık. Hayatın yüklerini beraber omuzlayıp büyük emeklerle var ettiğimiz bu ilişkide, gerek yoğun iş hayatlarımızın gerekse 6 yıllık beraberliğin getirmiş olduğu yorgunlukla maalesef ilişkimizi tüketme noktasına geldik. Bu sebeple ayrılığın bizler açısından yapılacak en doğru tercih olduğuna karar verdik. Bu ayrılık elbette ki sadece aramızdaki aşk ilişkisi ile sınırlı kalacaktır. İş arkadaşlığımız ve dostluğumuz bakidir. Öyle ki Erkan Bey ile yapımcılarımızı değiştirme gereği bile hissetmedik. Tüm bu süreçte birbirimize verdiğimiz kıymet hiç eksilmemiş hatta artmıştır. Bundan sonrası için birbirimizin mutluluğundan başka bir temennimiz olamaz.”

Gündem haberlerinden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.