Sedat Peker Yeni Bir Hamle Yaptı! Tweet’i Paylaşıp 6 Dakika Sonra Sildi!

Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) konumunda ikamet eden Sedat Peker, Twitter sayfasından bir mesaj daha yayınladı. Ancak tweeti paylaşır paylaşmaz anında kaldırdı. Peki Peker'in 6 dakika sonra sildiği tweet ne içeriyordu?

Yayınlanma:
Sedat Peker Yeni Bir Hamle Yaptı! Tweet’i Paylaşıp 6 Dakika Sonra Sildi!

Sedat Peker bir süredir Birleşik Arap Emirlikleri'nde ikamet etmektedir. Bir organize suç örgütünün patronu olduğu için çeşitli soruşturmaların hedefi olmuştur. Daha önce de Türk siyasetçilerle ilgili aydınlatıcı videolar yayınlayan Peker, son dönemde paylaşım yapmıyor. Dijitalde hamle yapmayan Peker'in çeşitli nedenlerle sosyal medyada paylaşım yapmasına engel olunduğu iddia ediliyor. Peker ise dün gece bu inzivaya son verdi. Peker, Twitter'da yaptığı 6 dakikalık paylaşımın ardından paylaşımını kaldırdı.

Sedat Peker Paylaşıp Anında Sildi

Peker, Twitter hesabından yaptığı bir paylaşımın ardından dikkatleri üzerine çekti. Paylaşımın içeriği ise, “Sedat Peker pislikleri ifşa etmek istiyor ama ne ülkenin ileri gelenleri ne de muhalefet partileri buna bir girişimde bulunmuyor” açıklamasıydı. Sedat Peker, tweet'i kişisel hesabından retweetledikten dakikalar sonra sildi.

Seçime İki Ay Kala Paylaşacak

Gazeteci Seyhan Avşar ise Sedat Peker'in seçim öncesi açıklamalarda bulunacağını söylediğini hatırlattı:

Sedat Peker, seçime iki ay kala oluşturacağı çeşitli rollerle ilgili açıklama yaptı. Bu akşam muazzam bir risk aldı ve yoğun izolasyonuna rağmen bazı mesajları retweetledi. Sedat Peker, "Seçim sürecinde sessiz kalmayacağım. Ancak bu, 'muhalefet tecrit konusunda hamle yapmalı” anlamında da anlaşılabilir" açıklaması yaptı.

Avukatı da Açıklama Yapmıştı

Peker'in ise geçtiğimiz günlerde yakınları aracılığıyla yeni bir paylaşım yaptığı ve anlattığı videoları ölse bile medya aracılığıyla dünyaya yayınlayacağına söz verdiği iddia edildi. Sedat Peker'in avukatı Ersan Barkın, "Müvekkilim Sedat Peker'in günümüz koşullarında açıklama yapmasının hukuken mümkün olmadığını hukuken biliyorum" açıklamasını yaptı

Helallik İsteyeceği Bir Video Paylaşacak

Geçtiğimiz yıllarda yayımladığı ifşa videolarında sürekli olarak seçime dikkat çeken Peker, seçime 2 ay kala bir 'helalleşme videosu' yayımlayacağını söylemişti. Seçim için 14 Mayıs tarihinin kesinleşmesinin ardından gözler tekrar Peker'e çevrildi. Şimdi ise herkes Peker'in tekrar bir video yayımlayıp yayımlamayacağını merak ediyor.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.