Şehir Hastanelerine Alım Yapılacak! İlköğretim, Lise, Önlisans ve Lisans Mezunlarına Duyurulur

İlköğretim, lise, önlisans ve lisans mezunları dikkat! Şehir hastanelerine alım yapılacağı ile ilgili açıklama geldi. Şehir hastanelerinde çalışmak isteyenler başvurularını yapabilir

Yayınlanma:
Şehir Hastanelerine Alım Yapılacak! İlköğretim, Lise, Önlisans ve Lisans Mezunlarına Duyurulur

Şehir hastanelerine alım yapılacağına ilişkin açıklama geldi. Hastanede çalışmak isteyenler

detayları öğrenmek isterken, toplamda 9 hastane tarafından alım yapılacak olduğu belirtildi. Şehir hastanesinde çalışmak isteyenler ilköğretim, lise, önlisans ve lisans mezunu olarak başvurularını kolayca yapabilecek.

Teknor Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketinde çalışmak isteyenler başvurularını şahsen ya da internet yolu aracılığıyla yapabilecek. Teknor Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited bünyesinde çalıştırmak üzere açıklanan ilanda deneyimli olmak üzere 1 usta ve kalfa alımı yapılacak. Başvuru yapacak adayların en az ilköğretim mezunu olması istenecek.

22.jpeg

Şehir Hastanelerine KPSS Şartsız Alım

Şehir Hastane alımı yapılacak olduğunun müjdelenmesinden sonra başvuru yapacak adayların KPSS şartı arama olacak mı diye sorgulamaya başladıklarını söylemeliyiz. Fakat açılan ilanlara bakıldığında sadece ilgili pozisyonlara bağlı olarak eğitim durumu şartı öne sürülmüş. Onun haricinde başvuru sahipleri için KPSS puan şartı söz konusu değil.

Diğer yandan bir başka alım yapacak olanlardan biri olarak Bulut İnsan Kaynakları ve Personel İstihdam Hizmetleri şirketinde oldu. Böylelikle şehir hastanesinde çalışmak isteyenler kuruma başvuru talebinde bulunarak iş hayatına sorunsuz atılabilir. Özellikle ekonomik sıkıntı yaşayan ve iş sahibi olmak isteyenler açısından son derece önemli bir ilan olurken yapacak olduğunuz hızlı başvurular sonrasında alımın gerçekleşmesini sağlamaya başlayabilirsiniz. Başvuru sahipleri için dikkat edilecek hususlardan biri de 18 yaşını doldurmuş olması olacak.

23-001.jpg

Alım yapılacak pozisyonlara ilişkin lise, önlisans, lisans ya da ilköğretim mezunu olanlar dahil edilebilecek. Bu nedenle hangi bölümden mezun olmuş olursanız olun yapacak olduğunuz başvurulardan sonra anında yeni bir işe kavuşma şansına sahip olabilirsiniz.

Şehir Hastanelerine Başvuru Süreci Nasıl Olacak?

Şehir hastanelerine başvuru süreci nasıl olacağı bir başka merakla sorgulanan konulardan biri olmayı başarıyor. Şehir hastanelerine başvuru sürecine geldiğimizde ALO 170 hat üzerinden ya da başvuru merkezlerine giderek başvuruda bulunabilmeniz mümkün.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.