Şehit Emre Şahin'in Cenazesi Binlerce Vatandaşın Katılımı ile Son Yolculuğuna Uğurlandı

Çukurca'da meydana gelen çatışmada şehit olan 21 yaşındaki sözleşmeli er Emre Şahin'in cenazesi binlerce Çorumlu vatandaşın katılımı ile son yolculuğuna uğurlandı.

Yayınlanma:
Şehit Emre Şahin'in Cenazesi Binlerce Vatandaşın Katılımı ile Son Yolculuğuna Uğurlandı

Önceki gün Hakkari'nin Çukurca İlçesinde, bölücü terör örgütü PKK üyesi teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada şehit düşen 21 yaşındaki sözleşmeli er Emre Şahin'in cenazesi, memleketi Çorum'da binlerce vatandaşın katılımı ile gerçekleşti ve kahraman şehidimiz son yolculuğunu uğurlandı.

Hakkari'nin Çukurca İlçesinde önceki gün Şehit olan sözleşmeli er Emre Şahin’in cenazesi, askeri uçakla Samsun Merzifon Havalimanı'na, buradan da karayoluyla memleketi Çorum ’un merkezine bağlı olan Abdalata Köyü’ne getirildi. Şehit Emre Şahin'in cenazesi, helallik alınmak üzere baba evine götürüldü. Kahraman şehidimizin yakınları, cenaze aracında bulunan şehit Emre Şahin'in Türk bayrağına sarılı tabutuna sarılarak gözyaşları döktü.

Gözyaşları ile birlikte edilen duanın ardından 21 yaşındaki şehit Emre Şahin'in cenazesi, Abdalata Köyü Camii'ne götürüldü. Burada düzenlenen törene Çorum Valisi Necmeddin Kılıç, AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, bölgede bulunan askeri erkan, kamu kurum ve kuruluşları ile Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri ile birlikte yaklaşık olarak 5 bin kişi katıldı.

Cenazede şehit Emre Şahin'in 69 yaşındaki babası Abdullah Şahin ve 51 yaşındaki annesi Zekiye Şahin ile kardeşleri güçlükle ayakta durabildi. 21 yaşında şehit olan sözleşmeli er Emre Şahin'in cenazesi, kılınan cenaze namazının ardından, cenaze törenine katılan binlerce vatandaşların omuzlarında taşınarak köy mezarlığında toprağa verildi.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, kamu haberlerinden, memur haberlerinden, politika haberlerinden, ekonomi haberlerinden, gelişmelerden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber’i takipte kalın.

5haber.com  | Çorum

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.