Şehit Olan Kırşehirli Muhammed Ali Ocak ve Ahmet Taş'ın Cenazeleri Memleketlerine Yollandı

Önceki gün Kayseri'de gerçekleşen ve 14 askerimizin şehit olmasına neden olan bombalı saldırıda şehit olan askerlerimizin cenazeleri memleketlerine uğurlanıyor. Patlamada şehit olan Kırşehirli Muhammed Ali Ocak ve Ahmet Taş'ın cenazeleri de memleketlerine yollandı. İşte detaylar.

Yayınlanma:
Şehit Olan Kırşehirli Muhammed Ali Ocak ve Ahmet Taş'ın Cenazeleri Memleketlerine Yollandı

Kayseri'de önceki gün meydana gelen terör saldırısında şehit olan Kırşehirli Muhammed Ali Ocak ve Ahmet Taş'ın cenazeleri Kırşehir'e gönderildi.

Kayseri’de çarşı iznine çıkan askerlere yönelik düzenlenen ve 14 askerin şehit olması ile sonuçlanan bombalı saldırıyla ilgili soruşturma devam ederken, şehit Kırşehirli komando onbaşı Muhammed Ali Ocak ile Ahmet Taş’ın cenazeleri Adli Tabiplikte yapılan otopsi ardından Kırşehir’in Çicekdağı İlçesi'ne gönderildi. Diğer 5 şehidin cenazesi de Erkilet 12'nci Hava Ana Ulaştırma Komutanlığında yapılacak tören ardından askeri uçaklarla memleketlerine uğurlanacak.

Merkez Talas İlçesi'nde 38 AB 180 plakalı halk otobüsünün sol tarafına yanaştırılan bir araçla düzenlenen bombalı saldırı sırasında genellikle sol taraftaki ikili koltuklarda oturan veya ayakta duranların şehit olduğu ifade edildi. Hain saldırı yerinin Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Gevher Nesibe Hastanesi'ne yaklaşık 500 metre uzakta bulunmasının yaralılara daha çabuk müdahale edilmesi açısından, daha fazla can kaybının önüne geçtiği bildirildi.,

Gündem haberlerinden, sıcak gelişmelerden, son dakika haberlerinden, kamu haberlerinden, politika haberlerinden, ekonomi haberlerinden, gelişmelerden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Kayseri

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.