Selçuk İnan, Seçil Erzan ile ilgili açıklamalar yaptı

Gaziantep FK Teknik Direktörü Selçuk İnan, Fatih Terim fonu adı altında yapılan dolandırıcılık davasıyla ilgili ifade verdi. Inan'a göre, Seçil Erzan, banka yöneticileri Hakan Ateş ve Mehmet Aydoğdu'nun yer aldığı kurumsal bir fon hakkında bilgi verdi. Inan, Eğer Erzan Denizbank şube müdürü olmasaydı, bu parayı vermeyecek ve zararımın karşılanmasını isteyecektim. şeklinde ifade verdi.

Yayınlanma:
Selçuk İnan, Seçil Erzan ile ilgili açıklamalar yaptı

Gaziantep FK Teknik Direktörü Selçuk İnan, "Fatih Terim fonu" olarak adlandırılan dolandırıcılık davası kapsamında ifade verdi. İnan'ın ifadesine göre, Seçil Erzan'ın, banka yöneticileri Hakan Ateş ve Mehmet Aydoğdu'nun bulunduğu bir kurumsal fon hakkında bilgi verdiği belirtildi. İnan, "Erzan, Denizbank şube müdürü olmasaydı bu parayı asla teslim etmezdim. Zararımın giderilmesini istiyorum." dedi.

Selçuk İnan, Gaziantep 3. Ağır Ceza Mahkemesi'nde verdiği ifadede, 1 milyon 535 bin Amerikan doları alacağı olduğunu iddia ederek, Seçil Erzan ve banka yöneticilerinden şikayetçi olduğunu belirtti. İnan, ifadesinde, Erzan'ı 2011 yılında Florya Denizbank şube müdürü olduğu tarihten beri tanıdığını ve aralarında güven ilişkisi oluştuğunu söyledi.

Erzan'ın kendisine, Denizbank'ta bulunan Hakan Ateş ve Mehmet Aydoğdu'nun yönettiği bir kurumsal fondan bahsettiğini aktaran İnan, bu fona yatırım yapması durumunda kar payı alacağı bilgisini aldığını ifade etti. İnan, Denizbank'ın da içinde olduğu 3 bankadan para çekerek toplamda 3 milyon 685 bin Amerikan dolarını bu fona yatırdığını belirtti.

İnan'ın aktardığına göre, çekilen paraların veznedekilerin gözü önünde çantalara doldurulduğunu ve Erzan'ın aracına aktarıldığını söyledi. İnan, "Paranın bir kısmını da Erzan'a odasında teslim ettim. Yanında müdür yardımcısı sanık Asiye Öztürk de vardı. Bu paraların Denizbank'ın genel merkezine götürüleceği, fonun orada olduğu söylendi. Paraları tamamen bankanın içinde teslim ettim. 2 milyon 150 bin Amerikan dolarını süreç içerisinde fon getirisi olarak bana iade etti. Yatırdığım ana paradan geriye 1 milyon 535 bin Amerikan doları alacağım kalmıştır." şeklinde konuştu.

İnan, ayrıca yatırdığı paralara ilişkin resmi ve ıslak imzalı belgeler aldığını ve bu belgeleri dava dosyasına sunduğunu ifade etti. Ancak, Erzan'ın 6 ay boyunca kendilerini oyaladığını ve paraların zimmete geçirildiğini belirtti. İnan, "Zararımın giderilmesini istiyorum. Erzan ile tüm banka yetkililerinden şikayetçiyim." şeklinde konuşarak ifadesini tamamladı.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.