Selçuk Üniversitesi Rektörlüğünden Kar Tatili Açıklaması Geldi

Konya'da devam eden kar yağışı okulların tatil edilmesine neden oldu. İşte Selçuk Üniversitesi Rektörlüğü tarafından yapılan açıklama.

Yayınlanma:
Selçuk Üniversitesi Rektörlüğünden Kar Tatili Açıklaması Geldi

Son günlerde Konya'da etkili olan kar yağışı okulların tatil edilmesine neden oldu. Selçuk Üniversitesinden yapılan son dakika açıklamasında öğretime bir günlük ara verildiği belirtildi.

Selçuk Üniversitesi Rektörlüğü, kar yağışı nedeniyle üniversitenin Silifke-Taşucu Meslekyüksek Okulu hariç eğitime bir gün ara verildiğini, akademik ve idari personelin görevlerine devam edeceğini açıkladı.

Kar Ulaşımı Engelliyor

Antalya'nın Akseki İlçesi'ne bağlı Alacabel mevkisinde, son günlere yaşanan yoğun kar yağışı Akseki- Seydişehir yolunda ulaşımı olumsuz etkiliyor.

Akseki ile Konya'nın Seydişehir İlçesi arasındaki karayolu ulaşımının geçiş noktası olan 1825 rakımlı Alacabel mevkisi ve bu mevkinin çevresinde dün geceden itibaren etkili olan kar yapışı ve tipi nedeniyle, ulaşımda aksamalar meydana geliyor. Özellikle dün geceden beri görüş mesafesinin ciddi şekilde düştüğü ve buzlanmanın etkili olduğu karayolunda, ağır tonajlı ve zincirsiz araçların geçişine ekipler tarafından izin verilmiyor.

Karayolları ekiplerinin karla mücadeleyi sürdürdüğü bölgede çalışmaların ardından ağır tonajlı araçların geçişine izin verileceği belirtildi.

Gündem haberlerinden, gelişmelerden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.