Selvi Boylum Al Yazmalım'ın Senaristi ile Türkan Şoray Adana'da

Selvi Boylum Al Yazmalım filminin senaristi ile filmin yıldızı Türkan Şoray Adana'da bir etkinlikte dans etti. İşte detaylar.

Yayınlanma:
Selvi Boylum Al Yazmalım'ın Senaristi ile Türkan Şoray Adana'da

Türk Sinemasının Sultanı olarak adlandırılan ünlü sanatçı Türkan Şoray, Adana'da katıldığı bir etkinlikte sahnede 'Selvi Boylum Al Yazmalım' filminin senaristi Ali Özgentürk ile dans etti.

Yönetmen ve senarist Ali Özgentürk'ün 50'nci Sanat Yılı nedeniyle doğum yeri olan Adana'da Seyhan Belediyesi'nin ev sahipliğinde düzenlenen geceye Özgentürk filmlerinde oynayan birçok ünlü katıldı. Hazırlanan özel sahnede gecenin sonunda Özgentürk'e Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ın plaketini vermesinin ardından tüm sanatçılar sahneye çıkıp kutladı. 800'e yakın seyircinin ayakta alkışlaması sırasında çalan Selvi Boylum filminin müziği eşliğinde Ali Özgentürk, filminin başrol oyuncusu Türkan Şoray ile dans etti. Bu kareler de, Sinemanın Sultanı'nın son zamanlardaki dans karesi olarak objektiflere yansıdı.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, kültür sanat haberlerinden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.