Şener Şen Banker Bilo Filmindeki Gibi Bir Rol ile Beyaz Perdeye Dönüş Yapıyor

Usta sanatçı Şener Şen, çekimleri Mayıs ayında başlayacak olan yeni filmi ile beyaz perdeye tekrar dönüş yapıyor. İşte Şener Şen'in yeni filmi hakkında bilgiler.

Yayınlanma:
Şener Şen Banker Bilo Filmindeki Gibi Bir Rol ile Beyaz Perdeye Dönüş Yapıyor

Çekimleri Mayıs ayında çekimleri başlayacak olan filmle usta oyuncu Şener Şen, ekranlara geri geliyor.

Şener Şen, önümüzdeki ay çekimleri başlayacak olan filmde, bir holding patronu karakterini canlandıracak. Duymayan Kalmasın'dan alınan son bilgilere göre  duayen oyuncu Şener Şen, Banker Bilo filmindeki gibi bir holding patronuna hayat vereceği filmle beyaz perdeye uzun süre sonrasında merhaba diyecek.

Şener Şen Neden Filmlerde ve Dizilerde Oynamıyordu

Şener Şen, geçtiğimiz günlerde Ranini.tv’ye röportaj verdi. Şener Şen, kendisine zuun süredir neden ekranlarda görünmüyorsunuz sorusuna şu şekilde cevap verdi:

"Şimdiki dizilerin birbirinden çok etkilendiğini görüyorum. Bir şey tuttuysa ona benzer bir iş nasıl yapılır diye çalışıyorlar. Onun yerine özgün bir şey yaratmaya çalışsalar diye düşünüyorum. Hepimiz insana ait şeyleri konuşuyoruz. Bu dizi bugün yayınlansa veya çekilse belki çocuklar en fazla telefonla biraz daha uğraşırlar. Sosyal medyaya girer, günümüzün trendlerini uygularlar ama Ali Haydar yine özel karakteri ve yapısıyla ilgi çeker. İnsanın temel duyguları var. Aşk, tutku, ölüm, bir şeye sahip olma, çocuk, baba ve anne olma. Bunlar insanın değişmeyen duyguları. Gene ben başarılı olacağını düşünüyorum. Fonda değişiklikler olur ama yine tutar. O zaman gemiye binip yurt dışına gitme var hayal olarak şimdi başka bir şey konulur. Gene bir yerden kaçma duygusu, bir yere gitme, bulunduğu ortamı terk etme duygusu insana ait bir şey. Hepimiz Ali Haydar gibi babamız olsun istiyoruz ama öyle değil, kardeşler dayanışması olsun istiyoruz ama olmuyor."

Dizilerde Tekrar Oynamak İster Misiniz?

Dizi sektörüne dönüp dönmeyeceği konusunda açıklamalarda bulunan Şener Şen: "Bizim yaptığımız zamanda süreler mantıklıydı. Ben bütün bir gecenin bir dizi tarafından gasp edilmesinin büyük bir yaratım zafiyetine yol açtığını düşünüyorum. O zaman ritm duygusu kayboluyor, yavaşlık, bol müzik, bol resim bol manzarayla bu 3 saati doldurma endişesi oyuncuda da yönetmende de yazarda da hissediliyor. E galiba alan memnun satan memnun ki olanlar bütün şiddetiyle devam ediyor. Ama ben bunun pek sağlıklı olduğuna inanmıyorum. Normal sürelere çekilirse o zaman düşünülebilir." ifadelerini kullandı.

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.