Şener Şen'in Beyazperdeye dönüş filmi 'Yol Ayrımı'nın çekimleri başladı

Usta oyuncu Şener Şen'in beyazperdeye dönüş filmi olan Yol Ayrımı'nın çekimleri başladı. İşte film çekimleri hakkında detaylar, filmin kadrosu ve konusu.

Yayınlanma:
Şener Şen'in Beyazperdeye dönüş filmi 'Yol Ayrımı'nın çekimleri başladı

Senaryosu ve yönetmenliği Yavuz Turgul tarafından yapılan ve yapımcılığını TMC tarafından üstlenen 'Yol Ayrımı' filminin çekimleri başladı.

Sinemaseverlerin büyük bir merakla beklediği filmde başrolü Yavuz Turgul’un daha önce “Eşkıya”, “Aşk Filmlerinin Unutulmaz Yönetmeni”, “Muhsin Bey” ve “Av Mevsimi”nde de birlikte çalıştığı usta sanatçı Şener Şen üstlendi.

Filmin Kadrosu

Duayen oyuncu Şener Şen'in başrolünü üstlendiği filmin oyuncu kadrosunda Çiğdem Selışık Onat, Rutkay Aziz, Nihal Yalçın, Tilbe Saran, Şerif Erol, Ruhsar Öcal, Mert Fırat ve Defne Kayalar’ın da yer alıyor.

Film Nerede Çekiliyor

Usta yönetmeni ve oyuncu kadrosu sinemaseverleri sabırsızlandıran Yol Ayrımı filminin çekimleri İstanbul’da tamamlanacak.

Filmin Konusu

Şener Şen, filmde başrolü Çiğdem Selışık Onat, Defne Kayalar, Mert Fırat ve Ruhsar Öcal ile paylaşıyor. Film, tüm hayatını babasından devraldığı tekstil imparatorluğunu büyütmeye adayan Mazhar Kozanlı’nın geçirdiği ağır trafik kazasının ardından yaşadıklarını beyaz perdeye taşıyacak. Kazadan sonra hayatında önemli bir yol ayrımına gelecek olan Mazhar’ın önündeki en büyük engel, ailesi olacak.

5haber.com  | İstanbul

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.