Sera Tokdemir Kimdir , Nerelidir, Kaç Yaşındadır? (Rol Aldığı Film ve Diziler)

Güel oyuncu Sera Tokdemir kimdir? Önceki gün 37. yaş gününü kutlayan Sera Tokdemir hangi filmlerde oynamıştır? İşte Sera Tokdemir hakkında bilgiler ve detaylar.

Yayınlanma:
Sera Tokdemir Kimdir , Nerelidir, Kaç Yaşındadır? (Rol Aldığı Film ve Diziler)

Güzel oyuncu Sera Tokdemir, önceki gün 37. yaşına girdi.

Yeni yaş gününü Cihangir'de düzenlenen bir mekanda kutlayan Sera Tokdemir, doğum günü partisi öncesi basın mensuplarına bazı açıklamalarda bulundu. Seda Tokdemir yaptığı açıklamasında, "37'inci yaşımı kutluyorum, ancak tüm yapımcılar hala bana 20'li yaşlarda roller teklif ediyor" ifadelerini kullanarak kahkaha attı.

Düzenlenen doğum günü partisinde son derece keyifli olduğu gözlemlenen Sera Tokdemir'e Serenay Aktaş, Selim Akar ve Doğaç Yıldız'da eşlik etti.

Sera Tokdemir Kimdir?

1981 yılında Ahmet ve Serap Tokdemir'in kızları olarak Mersin'de doğan Sera Tokdemir, Liseyi Özel Akdeniz Palmiye Koleji'nde tamamladı. Babası Türkiye'nin tanınmış at sahiplerinden birisidir. 2000 yılında Bilkent Üniversitesi'nden mezun oldu. 2003 yılında dönemin Beşiktaş kalecilerinden olan Göksel Gencer ile dünya evine girdi. Bu evliliğnden Boran Göksel Gencer adında bir oğlu oldu. Ancak bu evliliği 9 yıl sürdü. Sera Tokdemir, 2009 yılında eşinden ayrıldı. Zirve Sanat Merkezi'nde tiyatro, şan ve diksiyon eğitimi alarak tiyatroya başladı.

Filmleri

Aşk Geliyorum Demez, Hırçın Kız Kadife, Çakallarla Dans, Bana Bir Soygun Yaz, Su ve Ateş, Bizim Hikaye

Dizileri

Ey Aşk Nerdesin, Kapalıçarşı, İstanbul Çocukları, Kanıt, Hayat Devam Ediyor, Yüksek Giriş, Ben de Özledim, Böyle Bitmesin, Analı Oğullu Lal, Kertenkele

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, magazin haberlerinden, yerel haberlerden, kamu haberlerinden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için tıklayın

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.