Serdar Ortaç Muradına Erdi: Chloe Loughnan Hamile

Ünlü şarkıcı Arto, Renkli Sayfalar'a yaptığı açıklamasında ünlü şarkıcı Serdar Ortaç'ın eşi Chloe Loughnan'ın hamile olduğunu söyledi. İşte detaylar.

Yayınlanma:
Serdar Ortaç Muradına Erdi: Chloe Loughnan Hamile

Serdar Ortaç ile Chloe Loughnan çifti bebek bekliyor.

Hemen hemen her fırsatta baba olmak istediğini dile getiren Serdar Ortaç, sonunda istediğini aldı. Magazin dünyasını sarsan haberi ünlü şarkıcı Arto verdi.

Televizyon programı Renkli Sayfalar'a telefonla bağlanan ünlü şarkıcı Arto, Serdar Ortaç ile Chloe Loughnan çiftinin bebek beklediğini söyledi.

Serdar Ortaç Daha Önce de Bebek İstediğini Dile Getirdi

Geçtiğimiz yılın sonlarına doğru Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinde bir konser veren Serdar Ortaç, konser sırasında bebek beklediği yönünde açıklama yaptı. Serdar Ortaç yaptığı açıklamasında, “6 yıldır Chloe ile birlikteyim, 2.5 yıldır da evliyiz. İlk günden beri çocuk isteğimi dile getirdim ama o her yıl ‘Seneye' diyor. 2017'de de çocuğum olmazsa biri kız diğeri erkek iki evlatlık alacağım. İnşallah çocuğum olur da evlatlığa gerek kalmaz” sözlerini söylemişti.

Müjdeli haberi veren Arto, çiftin mutlu olduğunu belirtirken, ikiliden henüz bir haber çıkmadı.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.