Serena Williams Fotoğraf Paylaştı! Ünlü Tenisçi Hamile mi?

Ünlü tenisçi Serena Williams'ın yaptığı son son paylaşımı sonrasında hamile olduğu iddia edildi. İşte Serena Williams'ın paylaşımı ve detaylar.

Yayınlanma:
Serena Williams Fotoğraf Paylaştı! Ünlü Tenisçi Hamile mi?

Dünyaca ünlü raket Serena Williams, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı son paylaşımı ile gündemde konuşulmaya başlandı.

Bayan tenisçilerin en iyisi ve dünya sıralamasında son yıllarda ambargo koyan ünlü tenisçi Serena Williams, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı son paylaşımı ile karnını gösterdi ve '20 hafta' yazdı.

Dünyaca ünlü tenisçi Serena Williams, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımı sonrasında hamile olduğu iddiaları gündemde dolaşmaya başladı.

Bu iddialar üzerine Serena Williams, henüz bir açıklama yapmadı. Serena Williams'ın bir açıklama yapması ve hamile olduğunu söylemesi durumunda da Ocak ayında yapılan Avustralya Açık Turnuvası sırasında hamile olduğu belli olacak.

Serena Williams, paylaştığı fotoğraf sonrasında henüz bir açıklama yapmadı. Ancak sosyal medyada ünlü tenisçiye çok sayıda yorum atılıyor.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.