Sette geçirdiği kaza sonucu Ahmet Mümtaz Taylan'ın kaburgaları kırıldı

Alınan son bilgilere göre Hayat Şarkısı adlı dizinin setinde şakalaşırken bir anda yere yığılan Ahmet Mümtaz Taylan'ın kaburgalarının kırıldığı öğrenildi. İşte yaşanan olay ve detaylar.

Yayınlanma:
Sette geçirdiği kaza sonucu Ahmet Mümtaz Taylan'ın kaburgaları kırıldı

Son dakika haberi Hayat Şarkısı dizi setinden geldi. Alınan bilgilere göre Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Hayat şarkısı dizi setinde bir kaza gerçekleşti.

Kaza sonucu usta oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan kaburgalarını kırdı.

Hayat Şarkısı adlı dizinin Bayram Cevher'i Ahmet Mümtaz Taylan, çekim arasında iş arkadaşları ile şakalaşırken bir anda acı içinde yere yığıldı. Acı içerisinde yere yığılan usta oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan, acilen hastaneye kaldırıldı ve tedavi altına alındı.

Hastaneye götürülen Ahmet Mümtaz Taylan'ın yapılan tetkikler sonucu kaburgalarının kırıldığı tespit edildi. Kaza ile ilgili herhangi bir açıklama yapmayan usta oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan, birkaç günlük bir dinlenmenin ardından tekrar sete dönüş yaptı.

Meydana gelen kazanın çekimlere engel olacak bir hasar vermediğini belirten Ahmet Mümtaz Taylan, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Doktorların söylediğine göre kaburgalarım 6 haftada kaynayacakmış. Durumum iyi, sadece hareketlerimde dikkat ediyorum o kadar. Zaten bunun bir ilacı ya da bir tedavisi yok. Kendi kendine iyileşecek, ben de iyileşmesini bekleyeceğim."

Ahmet Mümtaz Taylan'ın Başarıları

Bunlardan Nuri Bilge Ceylan'ın 2011 yapımı Bir Zamanlar Anadolu'da filmi, 64. Cannes Film Festivali'nde Altın Palmiye için yarışacak filmler arasına girdi ve ikinci büyük ödül olan Cannes Film Festivali Büyük Ödülü'ünü kazandı.

Ömer Vargı'nın İnşaat (2004) filmindeki rolüyle 36. Sinema Yazarları Derneği Ödülleri En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu ödülü adaylığı, İnan Temelkuran'ın Made in Europe (2007) filmindeki rolüyle 15. Altın Koza Film Festivali En İyi Erkek Oyuncu ödülünü, Ahmet Haluk Ünal'ın 2011 yapımı Saklı Hayatlar filmindeki rolü ile Rusya-Tataristan’daki 8. Uluslararası Kazan Müslüman Film Festivali’nde En İyi Erkek oyuncu ödülünü kazandı. Yılmaz Erdoğan'ın Oscar aday adayı olan Kelebeğin Rüyası (2013) filminde de rol almıştır.

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.