SGK 400 Denetmen Yardımcısı Alımı İlanı (Başvuru Şartları ve Başvuru Şekli)

Sosyal Güvenlik Kurumu DPB'de yayımladığı ilanına göre 400 denetmen yardımcısı alımı yapacak. İşte başvuru şartları ve başvuru tarihleri.

Yayınlanma:
SGK 400 Denetmen Yardımcısı Alımı İlanı (Başvuru Şartları ve Başvuru Şekli)

Sosyal Güvenlik Kurumu, Devlet Personel Başkanlığı resmi internet sitesinde yapılan son dakika duyurusuna göre 400 personel alımı yapacak.

SGK tarafından yayımlanan ilana göre kurumun taşra teşkilatında istihdam edilmek üzere 400 adet Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcısı alınacağı belirtildi. Yapılan duyuruya göre KPSS puanı ile yapılacak alımlarda sözlü sınav uygulaması da yapılacaktır.

Başvuru Tarihi ve Şekli

Personel alımı için giriş sınavına başvurular 2-13 Ocak tarihleri arasında alınacaktır. Başvurularının sonuçları ise 20 Ocak'ta duyurulacaktır. Ön başvurular aşağıda bulunan bağlantı adresindeki bilgilerin eksiksiz ve doğru şekilde kuruma yollaması ile alınacak.

"https://uyg.sgk.gov.tr/kdsinavbasvuru/AnaSayfa.do"

Başvuru Şartları

İlgili personel alım ilanına başvuruda bulunacak adayların, 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinin birinci fıkrasının (A) bendinde yer alan genel şartları taşıması, giriş sınavının yapıldığı yılın Ocak ayının birinci günü itibarıyla otuz beş yaşını

doldurmamış olması, ÖSYM tarafından 4-5 Temmuz 2015 veya 22-29 Mayıs 2016 tarihlerinde yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavlarına katılmış olup, bölümler itibarıyla KPSS 111 ve KPSS 113 puan türlerinden 75 ve üzeri puan almış olması, görevini devamlı olarak yapmaya engel bir durumu olmaması, kurumca açılan giriş sınavlarında iki defadan fazla başarısız olmaması şartları aranmaktadır.

Giriş Sınavı

İlgili personel alımına alım yapılacak sayının 4 katı aday mülakata çağrılacak. Sözlü sınava çağrılan adaylar arasından yeterli olarak görülen adaylar ilgili pozisyona atanacak.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.