SGK 400 Memur Personel Alımı Başvuruları Devam Ediyor (Başvuru Nasıl Yapılır, Kimler Başvurabilir?)

SGK Başkanlığı tarafından DPB'de yayımlanan personel alım ilenına göre 400 denetmen yardımcısı alımı yapılacağı belirtildi. İlana başvurular devam ederken, başvuruda bulunacak adaylar, ilan için şartları ve başvuru şeklini araştırmaya başladı. İşte ilanın tüm detayları.

Yayınlanma:
SGK 400 Memur Personel Alımı Başvuruları Devam Ediyor (Başvuru Nasıl Yapılır, Kimler Başvurabilir?)

Sosyal Güvenlik Kurmu Başkanlığı tarafından geçtiğimiz hafta Devlet Personel Başkanlığı resmi internet sitesinde yayımlanan 400 Denetmen yardımcısı personel alım ilanına başvurular sona eriyor.

SGK tarafından yayımlanan ilanda başvuruları alınacak olan adaylar arasından sözlü sınav ile 400 denetmen yardımcısı alımı yapılacağı belirtildi. İşte ilgili ilana başvuru şartları ve başvuru şekli ile personel alımına başvuru tarihleri.

Başvuru Şartları

İlgili ilana başvurucak adayların;

# 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48'inci maddesinin birinci fıkrasının ilk bendinde yer alan genel şartları taşımak.

# Giriş sınavının yapıldığı yılın Ocak ayının birinci günü itibarıyla otuz beş yaşını doldurmamış olmak.

# ÖSYM tarafından 4-5 Temmuz 2015 veya 22-29 Mayıs 2016 tarihlerinde yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavlarına katılmış olup, bölümler itibarıyla KPSS 111 ve KPSS 113 puan türlerinden 75 ve üzeri puan almış olmak.

# Görevini devamlı olarak yapmaya engel bir durumu olmamak.

# Kurumca açılan giriş sınavlarında iki defadan fazla başarısız olmamak.

şartlarını taşıyor olması gerekmektedir.

İligili ilan ile alınacak olan 400 personel için sözlü sınavka KPSS puan sırasına göre sayının 4 katı çağrılacak. Bu kapsamda ise bin 600 kişi, memur olmak için SGK mülakatlarına katılacak.

Başvuru Şekli

İlgili ilana başvuracak olan adayların başvurularını https://uyg.sgk.gov.tr/kdsinavbasvuru/AnaSayfa.do adresi üzerinden 02-13 Ocak 2017 tarihleri arasında elektronik ortamda yapması gerekmektedir.

Başvuru Esnasında İstenen Evraklar

# Elektronik ortamda doldurulan Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı Sınavı Başvuru Formu.

# Yükseköğrenim diploması/geçici mezuniyet belgesi veya YÖK tarafından onaylanmış yabancı okullardan mezun olanlar için denklik belgesinin aslını ibraz etmek kaydıyla Kurumumuzca, noterce veya mezun olduğu üniversite tarafından onaylanacak örneği.

İlanın Detayları İçin TIKLAYIN

Memur alım ilanlarından ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.